Дарина Павлова лишава сина си от наследство, ако продължи да се влюбва в бедни американки

3863
09 Юни 2017, 15:00


Жесток скандал зрее в семейството на Дарина Павлова. Вдовицата на Илия Павлов е заплашила сина им Илия-Калоян, че ще го лиши от наследството на баща му, ако продължава да се влюбва в момичета от бедни американски семейства, узна HotArena.

 

Сестра му Венцислава карала по правилата и се обвързала с мъж от сой – арабският мултимилионер Тарек Микнас.

 

За ужас на Дарина, Илия-Калоян се е метнал на баща си. Единственият син на покойния бос на „Мултигруп“ си пада любовчия и сменя приятелките си като носни кърпички. Навремето, въпреки брака му, за Илия Павлов също се носеха легенди за нежните му завоевания.

 

От дълги години Илия-младши живее далеч от майка си – в Америка, а тя прекарва по-голямата част от времето си в Италия, пише „Ретро“.

 

Въпреки това е имало случаи, в които Дарина всячески се е опитвала да дирижира личния живот на детето си. Повече от година Павлова се опитвала да раздели Илия с бившата му приятелка София Шанли. За да я разкара от живта на момчето си, Павлова приложила целия набор от театрални умения, които владее. Канела я на почивки, но не за да я приобщи към фамилията, а за да я злепостави пред Илия-Калоян.

 

Дарина била убедена, че София, която е от обикновено семейство, е със сина й само заради парите.

 

Точно когато разкарала девойчето, синът й я сюрпризирал с нова бедна девойка Аби Майс. В момента е с нея, а Дарина се ужасявала как Илия нямал никакъв афинитет към елитния живот. Майка му го заплашила наскоро, че ако продължава в същия дух, няма да получи и стотинка от наследството на Илия Павлов.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Калчо
Преди 1 година
0
Даринке, то и ти заради парите го разведе. Момичетата, които са бедни, поне да са морални, а не парцал като теб!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени