Дарина Павлова разделила Илия-Калоян с гаджето (Мадам Мулти не понася и новата му)

5091
18 Февруари 2017, 13:00


Дарина Павлова е разделила сина си Илия-Калоян с приятелката му София, научи HotArena.


Повече от година Мадам Мулти се опитваше да разкара младото момиче от живота на сина си като междувременно я канеше на семейни почивки. Като милите й жестове целели единствено да я злепоставят и да докажат на сина й, че тя се интересува единствено от парите му.


В крайна сметка вдовицата на Илия Павлов постигна целта си и Илия-младши вече не е със София. Но за ужас на майка си си има нова тръпка. Красивата американка Аби успяла да се намърда в сърцето на милионерския наследник. 


Новата му изгора обаче никак не се нравела на Дарина. Която проучила семейството на момичето и разбрала, че те не са особено заможни. Самата Аби обаче е отличничка в университета и преподавателите й предричат бляскава кариера като архитект. 


Но това не е достатъчно за мама Дарина, която иска за сина си момиче от сой. Самият Илия-Калоян обаче изобщо не се блазни от влизане в богаташките среди. С новата му избраница дори не ходят по ресторанти, а предпочитат да се хранят в заведения за бързо хранене. 


Покрай Аби, Павлов-младши се запалил и по сноуборда и вече дори взема частни уроци, научи Ретро. Той обаче не бързал да предлага брак на любимата си, тъй като искал преди това да получи благословията на майка си.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени