Дарина Павлова реже до кръста главите на туристите в Боровец, оставя ги без интернет (Колко струва нощувка в лукс хотела й?)

3102
11 Януари 2017, 14:00


Дарина Павлова определено знае как се правят пари, и то на гърба на заблудени туристи, разбра HotArena.


Определено перлата в короната на българския бизнес на Мадам Мулти е хотел "Рила" в Боровец. Изцяло реновиран и с топ локация, той е хит сред посетителите на курорта. Всички го знаят, но малцина са тези, които могат да си повволят да отседнат в него. Той е пълен предимно с туристи, за които сумата от 520 лева за нощувка за двама човека не се струва колкото почти цялата им заплата за месец.


Дарина Павлова съвсем безскрупулно одира кожата на всеки, престрашил се да прекрачи прага на хотела й. Въпреки че не живее у нас, бизнес дамата следи изкъсо какво се случва в нейните владения. А туристите цъкат с уста на какъв пладнешки обир ги подлага. Резервации, разбира се, се правят и онлайн, а цената се покачва в зависимост от това колко скоро ще пристигнете в "Рила".


Не по-малко любопитен е фактът, че Мадам Мулти е изпуснала някои важни подробности в стремежа си да достигне най-известните хотелски вериги пос вета. Настаняването на цени от 200-300 лева на вечер е на полупансион и не включва интернет в стаята и ползване на СПА центъра. Именно той е най-голямата гордост на комплекса и се слави като един то най-добрите у нас.


А навсякъде, не само в България, но и по света, СПА услугите влизат в стойността на нощувката. Доплащат се само глезотии като масащи и т.н. Но Дарина Павлова знае цената на инвестицията си и иска да я избие и удвои. Освен липсата на интернет по стаите, хотелът е запомнящ се и с баснословните цени във всичките си заведения. Кафето наистина може да ви загорчи, дори да го пиете с двойна захар...


Но явно всички тези приказки и критики са излишни, защото кои сме ние да поучаваме Дарина Павлова как се прави бизнес!Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Нели
Преди 1 година
-1
Много антипатична жена
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени