Дарина Павлова се лекува с молитви и балет

2030
31 Март 2015, 18:00Дарина Павлова, лекува увреждания на гръбначния стълб с молитви и балет. По примера на френска дама, съдийката от „България търси талант“, се е отдала на нестандартен режим за поддържане на духа и тялото, научи HotArena.


От екипа на предаването твърдят, че 52-годишната дама е луднала по системата на френска балерина, наречена „сакрална архитектура на тялото“. Ставало дума за поредица от движения, дишане и молитви, чрез които организмът се самолекува.


Това е най-новата мода сред светския елит, а системата комбинира упражнения от класическия балет, дихателни техники и кратки молитви. Техниката е открита от френската балерина Натали Дроен, която е известна с това, че е танцувала 13 години на сцена, била е омъжена за граф и е родила седем деца.


Историята й впечатлила Дарина Павлова и тя решила да остарее красиво и мъдро, прилагайки техниката.


Съществува определено правилно физиологично положение на тялото, което дава възможност на всяка клетка да диша свободно и естествено, твърдят специалисти по сакрална архитектура. Според тях така изчистваме организма си.


Чрез дълбокото дишане, специфичните движения и молитвите се премахвала умората, отпускали се мускулите, коригирала се осанката и се укрепвал гръбначният стълб, нормализирало се теглото, възвръщала се подвижността в ставите и т.н, пише Всеки ден.


Стремежът е всеки сам да изведе организма си на ниво саморегулация, твърдят още инструкторите.


Самата Дарина имала проблеми в гърба и след консултация със специалисти открила системата на френската балерина. Тя толкова се запалила по нея, че след няколко репетиции споделила, че се чувства отлично.


В ентусиазма си, бъдещата баба решила да привлече и свои колеги към новата мода за укрепване на духа и здравето. Те обаче я гледали доста странно и отказали да се присъединят.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени