Дарина Павлова става баба

2570
18 Юли 2014, 14:00


Дарина Павлова очаква първото си внуче, което по план трябва да се пръкне на бял свят в началото на 2015-а, научи HotArena.net.

 

Новата година ще донесе най-големия подарък в живота на Мадам Мулти, която вече очаква с нетърпение появата на наследника си от доведената й дъщеря Венцислава, която само преди дни сключи брак с арабин по време на пищна церемония във Флоренция, съобщи в. „Всеки ден“.

 

Вестта, че булката е минала под венчило със зародиш в утробата си, се носеше от уста на уста между гостите на сватбата, но заради ранната бременност на Венцислава никой така и не се осмели да оповести публично новината. Близки и роднини обаче стискат палци, че наследницата на Павлов ще задържи успешно плода и веднага щом влезе в третия месец от бременността си, щастливата вест ще бъде разгласена.

 

Близки до милионерското семейство разказват, че най-вероятно щерката на Илия Павлов е в началото на втория месец. Досега тя никога не била зачевала, но въпреки перфектното си здраве искала да запази засега събитието само за себе си и роднините си, за да не хваща лоши очи. Бебето е напълно планувано и именно заради това двойката искала сватбата да е в началото на лятото, за да може булката да не е с корем на снимки, а и всичко да си бъде както си му е редът.

 

Макар бъдещите родители да водят светски начин на живот и да го раздават като съвременно и модерно семейство, роднините от страната на младоженеца – Тарик, се молили първородното им внуче да е от мъжки пол. Колкото пари и несметни богатства да притежават, родителите на арабина са вярващи мюсюлмани и държели първото дете на отрочето им да е момче. Не е тайна, че мюсюлманите не гледат с добро око на първородна женска рожба, заради което и родата на Тарик Микнас молела Аллах за момче.

 

51-годишната Дарина вече се чувствала готова за баба, макар за самата нея от време на време да се пускат слухове, че очаква дете в зряла възраст, заради непрестанните й любовни авантюри с по-млади от нея мъже. Павлова не крие, че иска да дундурка бебе и тъй като нейните деца все още нямат сериозни връзки, тя очаквала с нетърпение рожбата на доведената си щерка.

 

Бременната Венцислава била изключително доволна от пърхащите от щастие роднини около нея и наличието на много баби – майка й Антоанета Чергиланова, доведената Дарина, както и бабите от Близкия Изток. Засега щерката на Илия Павлов все още умувала къде да протече бременността й – в жежкия и прашен Дубай, или пък в Италия.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени