Дарина Павлова тотално фалира Мултигруп

https://hotarena.net/skandali/darina-pavlova-totalno-falira-multigrup HotArena.net
Дарина Павлова тотално фалира Мултигруп

Дарина Павлова е на път да обяви пълен фалит на Мултигруп. Вдовицата на Илия Павлов разпродава на килограм империята му, гласят последните разкрития, научи HotArena.

Милиардите, които наследи се топят като сняг през юли, а парите отиват за почивки и глезотии

Явно Дарина сериозно го е закъсала, защото е започнала да разпродава на безценица собствеността на империята. Тя се отърва от многобройните му хотели, а сега и хотел в „Рила „в Боровец, който бе на загуба с 6000 лв миналата година, след като регистрира печалба от 1 млн лв през 2014.


Хотел – казино „Интернационал” в Златни пясъци за 2015 година носи приходи от 37 млн лв. Но печалбата му е все по-малка. Гранд хотел „Варна”, както и петте хотела на „Св.св. Константин и Елена”, също носят общо приходи от 12,9 млн. лв, което е жълти стотинки за богаташката.


По тази причина още след смъртта му Дарина разпродава на парче имотите от империята на Илия Павлов.След като първо ликвидира някои от малките обекти, сега тя се лишава и от по-големите, пише „Ретро”.


Бившата правителствена резиденция „Перла”, на Приморско е лошо стопанисвана и затворена от години. Единствената почивна база в добро състояние е „Арбанаси палас”, където се намира и гробът на Илия Павлов.

Продаден наскоро е и „Парадайз Бийч”, намиращ се между Слънчев бряг и Влас. Новият собственик – Венелин Ташев започна преустройства на някогашната перла от империята на Павлов.


Крупният хотелиер закупи гордостта на „Мултигруп” преди близо година и то след сложни и продължителни преговори.

2 Коментара

ПАК ТЪПОТИИ

преди 6 години

ПАК ГЛУПОСТИ ПИШЕТЕ!!! ТЯ НЯМА НИЩО ОБЩО ВЕЧЕ С МУЛТИГРУП! МУЛТИГРУП Е НА БОЯНА ПОПОВА!

Коментирай

НАБЛЮДАТЕЛКА

преди 6 години

а така....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.