Дарина Павлова затвори Гранда

https://hotarena.net/laifstail/darina-pavlova-zatvori-granda HotArena.net
Дарина Павлова затвори Гранда

За първи път това лято Гранд хотелът в курорта „Константин и Елена“ няма да работи през лятото, научи HotArena.

Собственичката Дарина Павлова го е затворила за ремонт, който може да продължи три години, споделя служителка. Грандхотелът  е почти на 45 години, но днес огромната сграда е пуста, работи само паркингът. Още през 2016г., собствениците планираха голям ремонт. Чорбаджиите всъщност са широко известни – наследници на създателя на „Мултигруп“ и най-вече жена му Дарина Павлова.

През 1995 „Мултигруп“ придобива 49% от Гранда. Сега варненци съжаляват, че няма къде да си пият кафето и да топнат дупе в минералния басейн. Красивата Дарина обаче предпочита да летува извън България. Тази година тя започна почивката си от Ла Мадлена, където бе с приятелка. В началото на 2018 пък танцува на карнавала в Рио де Жанейро, пише „България днес“.

3 Коментара

!!!!!!!!

преди 5 години

Бълха я ухапала... щом може да сиси го позволи....

Коментирай

mims

преди 5 години

Еее...едно от най-известните места във Варна. Половин варненци са работили там в определен етап от живота си. Но пък определено имаше нужда от ремонт - уж лукс с традиции, а в последно време вътре беше доста зле и изостанало в сравнение с всичко построено и работещо наоколо в последните 20тина години.

Коментирай

h

преди 5 години

Работят , ама май не им плащат.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.