Дарина плаче на гроба на Илия, а се слага на Берлускони

3278
08 Август 2011, 13:48


Редакторска плесница

 

 

Театрални пози ли разиграва Дарина Павлова на гроба на Илия Павлов или се опитва да заблуди себе си, че още е вдовицата в черно. Мис „Мулти” отдавна е спрягана за новата изгора на Силвио Берлускони, а отскоро се говори и че ще се омъжва за италианския премиер.

 

 

В същото време обаче след 7 години безизразно лице пред гроба на Илия Павлов, преди няколко дни Дарина поплака над вечния дом на бившия си съпруг. Израз на вина относно предстоящата сватба със Силвио, или внезапна носталгия по мъжествената осанка на боса на „Мултигруп” са сълзите на веселата вдовица?

 

 

Сватба или брадва

 

 

„Дарина Павлова се омъжва за Берлускони”, „Дарина Павлова е новата г-жа Берлускони”, „Дарина Павлова става премиерша в Италия” – това са само част от многобройните заглавия в българските таблоиди. Нещо повече – новината е заимствана от чуждестранни издания, където разследващи журналисти са убедени в аферата между Силвио и Дарина.

 

 

И Павлова не отрича! Вдовицата в бяло неведнъж е била подпитвана от медиите ще има ли сватба с Берлускони. А мис „Мулти” отговаря уклончиво: „Дали ще се омъжвам за Силвио – питайте него!”.

 

 

Междувременно се чу, че двамата се появили като официална двойка по време на партито за рождения ден на Лора Видинлиева. Говори се, че италианският премиер я уредил на работа в медийния си бизнес.

 

 

Берлускони, който е по принцип е обигран с жените след двата си брака, ще остане изненадан от Дарина Павлова. Двете му бивши съпруги пропищяха от него, но с мис „Мулти” шега не бива – веселата вдовица ще го купи и продаде, преди да се е усетил. Вече дори се прогнозира крах на италианската мафия, след брака на Силвио с Павлова.

 

 

Богатите също плачат

 

 

Колкото до сълзите на Дарина – те по-скоро са изкуствена поза. Макар да е факт, че един мачо като Илия Павлов изглежда като великан пред дребничкия на ръст Силвио Берлускони. Направо да ти се доплаче!

 

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
etufmviz
преди 6 години
0
xuEUw2 dlfdydfspjfj
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Elric
преди 6 години
0
Ya learn sotmiehng new everyday. It's true I guess!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Стига
преди 6 години
0
Илия е мъж на Дарина, тя може да плаче на гроба му, което едва ли авторката на тия драсканици е видяла, но все пак тя е жив човек и няма как да легне до него в гроба, а дали се е слагала на Берлускони Стелка пак няма как да е видяла. Това семпло същество ли е единствения автор в този сайт, или всички са се учили от един и същ "професор" е Шуменския университет?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Стелке, Стелке
преди 6 години
0
Стелка-постелка. Мила, нзиш ли колку живота трябва да живееш, че да откраднеш само 1 малка частица от най-малката прашинка във вселената от класата на Дарина. Не ставай смешна да коментираш хора от нейния ранг и да плещиш глупости. По-добре се занимавай с вашата курветина от Т-ще. Тя ти е на нивото.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Туфи
преди 6 години
0
Ураааааа! Тъпата Стела пак се е изакала. Харесвам нейните несвързани глупости и с интерес чакам да я уволнят заради некадърност
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени