Дарина плаща 3 бона на личен бодигард (Нае обучен в НСО охранител за престоя си в България)

1738
07 Май 2015, 14:59


Със сигурност хонорарът на Дарина Павлова в „България търси талант“ като жури ще се окаже значително по-малък от всичките харчове, които вдовицата на Илия Павлов прави, за да се изживява като истинска звезда от малкия екран, научи HotArena!

 

Освен несметните пари, пръснати за дрехи, обувки, прически и козметика, Мадам Мулти има и лична охрана, която винаги я следва, видя репортер на „Всеки ден“.

 

Какво е една знаменитост, ако до нея няма широкоплещест телоохранител, който да бди за сигурността й? Очевидно Дарина наистина се изживява като холивудска звезда, след като откакто е на родна почва, по петите й непрестанно движи близо двуметров исполин. Павлова наела гарда седмици преди да кацне у нас, като за това й помогнал дългогодишен приятел.

 

30-годишният левент е професионалист и е минал курс по всякакъв вид отбрана в НСО. Договорът му с Дарина е временен и месечното му възнаграждение се равнява на 3000 лева. Освен това обаче вдовицата на Илия Павлов се грижела и за хранодена на пазача си. Освен обилен обяд, тя му осигурявала и постоянни дащни порции с протеин за поддържане на мускулната му маса.

 

Пред приятели Дарина споделяла, че няма никакви заплахи за живота си, но се притеснява от нахални хора, които могат да й навредят. Именно по тази причина тя иска да има силен човек до себе си, който да я обгрижва като принцеса.

 

Свидетели пък шушукат под уста, че освен бодигардските услуги на здравеняка, брюнетката използвала мъжагата за всякакъв вид нужна й помощ в ежедневието – от мъкнене на пазарски чанти с дрехи от моловете, до отваряне на вратите на елитни столични заведения.

 

За любовна афера тип Уитни Хюстън и Кевин Костнър в „Бодигард“ не можело да става и дума между палавата Дарина и пазвантина й. Планината от мускули имал семейство и професионализмът бил на първо място в работата му, заради което разговорите им били повече от дипломатични.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени