Дарина превърна наследството на Илия Павлов в МУХЪЛ и МРЪСОТИЯ! Вижте занемарения лукс

3869
11 Май 2015, 18:00


Дарина Павлова тотално занемари наследството от мъжа си Илия Павлов, видя HotArena.

 

Вдовицата опропасти хотел за милиони и от 5-звезден лукс го превърна в западнало мотелче.

 

Става въпрос за прочутия „Арбанаси палас“, където мазилката пада, пълно е с мизерия и мухъл, разказват гости на хотела. 

Ужасяващите условия, в които се настаняват родни богаташи и чужди туристи в красивото село, са само част от проблемите, надвиснали над главата на Мадам Мулти, която сега се кипри като жури в тв предаването „България търси талант“.

 

За последно се твърди, че Дарина Павлова е била в хотела преди 4 години, когато не предприела никакви стъпки за ремонт. А зданието се руши със скоростта на светлината и на места мазилката му е толкова натрошена, че е възможно да се превърне и в опасна за работниците там и посетителите. 

 

Цената на двойна обикновена стая е към 100 лева на нощ, но срещу сумата туристите не бива да очакват нещо повече от двузвездно настаняване. „Хотелът се нуждае от спешна реновация, защото ни посрещна с мръсен под, следи от ръжда и кръв в стаята, изпочупени лампиони в коридорите и дори лястовичи гнезда по ъглите на стените в ресторанта“, казва парижанката Жанин, излъгала се да преспи в бившата резиденция на Тато по Гергьовден. 

 

По информация на „Всеки ден“ „Арбанаси палас“ има и редица кредити, които допълнително утежняват положението му и отлагат ремонтите, а оттам и затрудняват оборота, защото все по-малко туристи се отправят към него и избират съседни, много по-добре поддържани хотели. В село Арбанаси и Велико Търново обаче славата за лукс още се носи и редица местни бизнесмени избират именно хотела, собственост на Павлова чрез офшорна фирма, за да женят и кръщават децата си. 

 

Отвратителната обстановка, с която посрещат тузарите, не съответства на високите цени и за нощувка, и за хранене в ресторанта, признават под сурдинка и служители на хотела. Иначе получавали редовно заплати и нямали проблем с Мадам Мулти, защото рядко някой ги проверявал как работят. В разгара на летния сезон дори т.нар. Римска баня в него не работела, което буквално ужасило паралия от Дубай, разгневил се пред управата с искане да му върнат парите за нощувката. „Собствениците би трябвало да се срамуват от това място и да свалят цените или до ниво на хостел, или въобще да го затворят“, казва той. 

 

Някои от посетителите се оплакват и от неработещ климатик, а американец от Калифорния не се е поколебал да разкрие и че е открил мъртви насекоми в стаята си. Съсипващите мнения за собствеността на Дарина Павлова и двете й деца от Илия не спират дотук. Възрастен германец обрисува с точно сравнение как е успял да се върне в ГДР от времето на тоталитаризма: „Ресторантът все още носи миризмата на стар стол от соца, в който всичко се готви с порядъчно количество олио“. 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени