Дарина Сарелска се срина след скандала с Васил Иванов! Не ходи на работа, а взима 15 бона заплата! Вижте месечните възнаграждения на Ани Цолова, Николаев и Салич, цифрите са МНОГО ДЕБЕЛИ

8474
27 Април 2017, 17:00


Шефката на отдел „Новини и актуални предавания” в Нова телевизия Дарина Сарелска, която бе обвинена от разследващия журналист Васил Иванов в цензура и обслужване на политическия и съдебен елит в страната, не се е вясвала цяла седмица на работа, научи HotArena.

 

След безпрецедентния медиен скандал, който съпътства напускането на Васил Иванов и мощната подкрепа, която получи журналистът в социалните мрежи, Сарелска закри профила си във Фейсбук и врътна ключа на стъкления си кабинет, наричан от подчинените й „аквариума”, писа „Уикенд“.

 

Дарина не е идвала на работа от миналата събота, преживява изключително тежко разигралите се събития. Не си е пуснала молба за отпуск, нито болничен, но е изпаднала в нервен срив. Комуникира по телефона единствено с приятелките си Ани Цолова и Генка Шикерова, които на практика управляват временно новинарския отдел в нейно отсъствие. Не беше честно това, което й причиниха”, издават от нюзрума на Нова телевизия.

 

 

Mиналия петък Дарина Сарелска трябваше да гостува в сутрешния блок на Нова тв, но не се яви на живо на екран, след като предния ден бе буквално попиляна от стотици гневни коментари на фейсбук страницата си.  Интервюто бе излъчено на запис.

 

 

И въпреки че не се вясва на работа, това не пречи на Сарелска да взима рекордните 15 бона на месец. А каква е цената на свободния ефир? Стойността на заплатите на работещите в НОВА ТВ журналисти бе публикувана от „Таблоид“ (данните са от 1 февруари 2017г.):

 

 

Дарина Сарелска – 15 000 лева

Ани Салич – 8000 лева

Виктор Николаев – 8000 лева

Ани Цолова – 8000 лева

Генка Шикерова – 8000 лева

Лора Крумова – 7000 лева

Галя Щърбева – 7000 лева

Николай Дойнов – 6500 лева

Даниела Тренчева – 6500 лева

Марина Цекова – 4500 лева

Марин Николов – 4000 лева

Богомил Грозев – 4000 лева
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Silas
Преди 1 година
-5
А,дали сумите са такива или на Славчо му изнася да хулите.Пуска заплатите и вие се нахвърляте като мухи на л......!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)
Преди 1 година
-2
Ама че вФтин ПР на тази кифла! Пука и на нея. Нито ще я уволнят, нито ще я смъмрят. Ще продължи на си трупа пачките, а ние мишките ще продължим да гледаме глупостите по телевизията...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Петя
Преди 1 година
-1
Какви са тези заплати ? Големи капацитети ? Хората мизерстват с по 200 лв.пенсии,а тия чавки по 15000 лв. Едни и същи лелки от 100 години ги гледаме.Толкова млади и можещи журналисти има ,но....Нямат връзки.ЧАВКИ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Няма значение
Преди 1 година
-1
Да св маха тоя торилник нз до кога ще позволяваме да ни мажат очите .политиците тр да се страхуват от народа а не да го мислят за шепа заспали идиоти
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!!!!!
Преди 1 година
-1
Браво,брависимо,аферим,ашколсун!Ми, след случая що не им ги вдигнете двойно заплатите особено на Лорчето и Галето-най противните женски мутри в ефира евър!Толкова журналисти бълват институтите години наред-срамота,че гледаме едни и същи ,втръснали до болка мутри десетилетия вече!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
брато
Преди 1 година
0
същата работа може да я вършат и други за по скромни суми
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
зрител
Преди 1 година
0
Може би и по-добре да свършат същата работа нали? А на Гала простакесата защо не кажат колко и е заплатата.Крайно време е да се закрие тоя кошер на оси


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени