Дарина, защо излъга?! Мулташката вдовица обеща да дари хонорара си, но не го направи

https://hotarena.net/az-jenata/darina-zashto-izlaga-multashkata-vdovica-obeshta-da-dari-honorara-si-no-ne-go-napravi HotArena.net
Дарина, защо излъга?! Мулташката вдовица обеща да дари хонорара си, но не го направи
Дарина Павлова успя да предизвика скандал, дори след края на участието си в „България търси талант“. Вдовицата на Илия Павлов уж щеше да дари хонорара си от предаването на млади таланти, но така и не го направи, разбра HotArena.


Още в началото на предаването, появата на Дарина Павлова като жури в предаването предизвика доста остри реакции. Феновете бяха бесни на Слави, че й е платил 50 бона, за да раздава оценки в ефир.


„Коя е тая, че да взима толкова пари, за да раздава оценки в ефир?! Тя няма никакъв талант!“, беснееха зрителите.


Заради множеството коментари, свързани с хонорара на Дарина, тя обеща да го дари за благотворителност, пише „Всеки ден“. До края на предаването, Дарина Павлова трябваше да си избере фаворит, който да получи наградата, но това така и не се случи.



Това се оказа много грешен ход от нейна страна и предизвика вълна от недоволство сред зрителите, които изригнаха срещу Дарина, а и срещу продуцента Слави.


„Излъгаха народа! Просто хвърлиха прах в очите на хората! Дарина, къде са парите?



Пак ли говориш само празни приказки и измами народа?



Слави да каже колко ти е хонорарът и кой в крайна сметка го взе. Иначе и той, и тя сте лъжци“, негодуват из Фейсбук форумци.

4 Коментара

13

преди 8 години

Вие си обещайте да започнете да ходете на угоци по български език и литература

Коментирай

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

преди 8 години

mrasnica kurva gad dolnoprobnica nokakvica za6to kurvo datta....................................................................majmuna grozna si vapreki plastokite az sam na tvoite godini i izglejdam mnogo po dobre idiotka

Коментирай

KUR V GAZA

преди 8 години

za teb mrasnico gadna i dolnoprobna gad

Коментирай

JALO

преди 8 години

a ti podbiraj dobre bg bukvi glupa4ke

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.