Дърта плейбойка маха силикона: От него ме боли глава

1557
27 Февруари 2017, 11:27Красотата изисква жертви, но някои звезди не са склонни да се подлагат на подобни процедури. Бившата моделка от американския „Плейбой” се разделя със силиконовите си импланти заради непоносимост към тях, научи HotArena.


Организмът на Карън Макдугъл категорично отказва да се помири с пластиката и побеждава над желанието й да изглежда предизвикателно.


Силиконката била подмамена от нечестни хирурзи да надуе бюста си. А те й давали честна дум, че силиконът е безвреден.


Новите импланти й носят слава и любовни успехи, но и много страдания. Самата тя признава, че трудно понася болките, които й причиняват.


Реших да си уголемя бюста още преди 20 години. Още бях много млада, а тогава всяко момиче желаеше да изглежда привлекателно.


По-рано алергичната реакция беше поносима, но напоследък страдам от сериозна мигрена и тялото ми изнемощя”, изплаква мъката си Карън Макдъгал.


45-годишната нуди моделка е решила да се прости със солидния бюст чак когато ножът опира до кокала. Анафилактичен шок я приковава на легло, а трима лекари не могат да й поставят точна диагноза.


Тя споделя, че след ампутацията на имплантите се чувства много по-здрава. И дори е решила да помогне и на други жени в нейното положение.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тъпаци
Преди 1 година
0
Дърта плейбока..... Скрийте се...за нищо не ставате!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени