Дъщерята на Благо мрази Есмер! Йоана подкокоросана от майка си

https://hotarena.net/laifstail/dashteriata-na-blago-mrazi-esmer-ioana-podkokorosana-ot-maika-si HotArena.net
Дъщерята на Благо мрази Есмер! Йоана подкокоросана от майка си

Дъщеричката на Благой Георгиев Йоана не понася Есмер Омерова.

 

6-годишното момиченце отказва да контактува с новата жена на баща си, подкокоросана от майка си Христина Витанова, узна HotArena.

 

„Когато разбра, че баща й ще се жени, не му проговори цял месец“, обясниха близки на Благой, пише Всеки ден

 

Пръст в ненавистта на момиченцето към Есмер имала бившата половинка на Джизъса Христина. Тя се опитвала да настрои наследниците си против Есмер и докато при Давид не пробивала, защото е още малък и не разбира, Йоана слушала майка си за всичко.

 

Затова и напоследък Есмер публикува само снимки на малчугана заедно с татко си, като под кадрите дори пише: „Моите любими мъже“.

 

За Йоана обаче не споменава и дума.

5 Коментара

бж х

преди 8 години

горките деца толкова малки, а от сега в медийното пространство и с този баща..... ужас

Коментирай

Мартин

преди 8 години

А трябва ли детето да обича чуждата мърша?

Коментирай

Борил

преди 8 години

Ето това ни е проблема........ЧУЖДАТА МЪРША! Грозно звучи!Благой е имал възможност толкова години ,да направи своя съпруга,майката на децата си,но не е пожелал!Роди му едно дете-напусна я ,върна се,направи и второ и пак .......дим да го няма. Та те питам,Мартине,Есмер ли е виновна за това!!!Не става дума децата да обичат Есмер,а и са прекалено малки за да осъзнаят,че причината баща им да не е с тях и майка им,не е Есмееееееер.Причината е и в Христина и в Благой!Много е лесно да се обвинява винаги-чуждата.

Коментирай

otgovor

преди 8 години

Martine,ne obijdai na mursha zashtoto po golqma mursha ot tebe mojebi nqma shtom obijdash jenata bez da q poznavash

Коментирай

2

преди 8 години

Da gorkite dechica,no ne s toq bashta a s taq maika gotovanka ,koqto chaka vsichko na tepsiq za da obikalq kafeneta,restoranti,molove i kakvo li ne,no ne i da si gleda dechicata zatova Blagoi ne se e ojenil za neq zashtoto e pulen bokluk.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.