Дъщерята на Бодурова пак се съблече! Този път е съвсем както Кичка я родила! (Нови снимки за възрастни)

https://hotarena.net/intimno/dashteriata-na-bodurova-pak-se-sableche-tozi-pat-e-savsem-kakto-kichka-ia-rodila HotArena.net
Дъщерята на Бодурова пак се съблече! Този път е съвсем както Кичка я родила! (Нови снимки за възрастни)

Щерката на Кичка Бодурова отново се съблече, и този път – съвсем както майка я родила!

 

Кристи-Жаклин не остави нито една дрешка по себе си, а позира само по татуси, пише HotZona.bg.

 

Снимките са толкова скандални, че спокойно могат да се класират в списание за възрастни или като кадри от розов филм.

 

Още в Къщата на ВИП Брадър Кичка призна, че щерка й позира гола, като отбеляза, че това не я притеснява – все пак момичето искало да стане популярно. Не може ли обаче да пробие с други качества, освен с голота, не става ясно.

 

Факт е, че преди всичко Кристи-Жаклин е модел и да се снима е нейното призвание. Повечето й фотоси обаче не са за професионални фотосесии, а правени от самата нея – съблечена пред отгадалото, показвайки пищния си бюст.

 

Вижте снимки САМО за възрастни ТУК.

 

10 Коментара

силвия

преди 8 години

в лице не е хубава

Коментирай

Фифи

преди 8 години

Има бельо, не съвсем гола.

Коментирай

Kichke, Kichkeeeee.

преди 8 години

prilicha na pitbull s tazi masivna zahapka i ogromni chelusti. riadko grozno sashtestvo, a ot kade tova samochuvstvie, ne znam. V L.A. e palno s umopomrachitelno krasivi jeni, a tozi izrod se pravi na model.

Коментирай

а

преди 8 години

Направо ми е мъчно за Кичка... Надали не я притеснява наистина, но след като така и така нещата вече са такива и дъщеря й е пълнолетна, явно се опитва да се примири с нещата и да приеме ситуацията такава, каквато е. Никога не бих позволила на дъщеря си да се нашари като пандизчийка и със сигурност ще се чувствам или много обидена на нея или като провал като майка пред себе си, ако така излага собственото си тяло без срам в интернет и то след като аз цял живот съм се мъчила да градя име и съм превърнала името си в емблема и съм се грижила цял живот да градя име и репутация. Ужасно просто! Да си обезобразиш така тялото и да го криеш зад драсканици и рисунки като пещерен човек или пък да го излагаш по този начин на показ пред всички с едничката цел да печелиш (въпреки че колко печелиш... колко губиш..) внимание и комплименти, може да е фаза на пебуртета, която ще премине, но тези неща вече са направени и няма как да отминат. Няма как да ги изтриеш от живота си, а тепърва характерът й ще се уталожи и ще изкристализира. Така че да направи такива неща човек е ОГРОМНА, ГИГАНТСКА грешка! Много жалко наистина!...

Коментирай

d

преди 8 години

ще изкристализира и е много вероятно все пак да й дойде акъла и да спре ад се самоопределя чрез тези неща и вече да няма нужда да ги прави, но вече ще е късно. Ще са направени! Така че да направи такива неща човек преди още да се е оформил поне като личност и характер, за да е сигурен, че после няма да съжалява, е ОГРОМНА, ГИГАНТСКА грешка! Много жалко наистина!... Затова си трябва здрава родителска ръка. Колко лош вкус само! Но за да завърша с нещо хубаво - има хубава фигура момичето, въпреки че реално не се вижда, защото вниманието е отвлечено от тези мръсни драсканици, с които се е покрила.

Коментирай

аз

преди 8 години

Ами за хубост не може да се говори,минала край хубавиците,та не закачила нищо.За тяло,какво да кажа освен,че ми докарва на великденско яйце,където някой усърдно се потрудил и така я нашарил,та чак мама Кичка да се позачуди къде какво да изрече,та да изкара тъпата си щерка като някаква невинна тинейджърка .Ама невинните тинейджърки не си лестят задниците и не пъчат огромни силиконови цици!С една дума:ОТВРАТ!

Коментирай

Pepo

преди 8 години

osobeno ¨me kefi¨ snimka 6.....egati ogromnia pardialnik....kak ne ia e sram da pokazva i da se gordee s takova iako i mazno neshto...

Коментирай

Доктор

преди 8 години

Първо: пищния й бюст е пищен силикон. Второ тази или си търси клиенти или избива някакви огромни комплекси. Ако не е нито едно от двете, значи определено й хлопа дъската, защото нормален човек не би се снимал така. А снимката с маската на Дарт Вейдър и коледна шапка - отдавна не бях виждал такъв кич.

Коментирай

H

преди 8 години

Naprotiv-super seksi izglejda s goliamoto si dupe. V Amerika a i v zapadna Evropa vsichki jeni se streamiat tochno kum golemi dypeta . Tuk v bg pak sme Nazad i vsichki sa Kato hodeshti skeleti bez nishto jenstveno

Коментирай

до 'Н'

преди 8 години

Ама ти сериозно ли??? Аз живея в Западна Европа и на такива жени с големи гъзове никой не им обръща внимание, ходят незадоволени и им се смеят зад гърба! Явно вкуса ти е такъв извратен или си със същия огромен задник!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.