Дъщерята на Боевски не иска в САЩ

1343
28 Февруари 2018, 11:02Дъщерята на Гълъбин Боевски – Сара, не иска и да чуе за тенис. Наследницата на спортиста бе една от най-обещаващите тенис – звезди, но след приключението с кокаина, не е посягала към ракетата, научи HotArena.

Момичето получи предложение за стипендия в САЩ, но твърдо отказа. Откакто арестуваха баща й преди няколко години с 9 килограма кокаин в раницата, дъщеря му не иска и да чуе за тенис.

Животът на Сара не бе никак лесен след ареста на баща й. С майка й обикаляха няколко години по учреждения, с надеждата да го измъкнат по-рано от затвора. Това не се случи и наследницата на Боевски загуби всякакво желание да тренира.

„Сара спря да се съобразява със строгия режим, който баща й налагаше. Започна да ходи по купони, забърка се с лоша компания. Това доведе и до скандали в семейството, а тя се изнесе от дома”.


Тенисистката получила предложение със стипендия от престижен американски университет. Успоредно с възможността да продължи своето образование, тя трябваше да играе за отбора на учебното заведение, но в крайна сметка отказала.


Причина за това била и любовта. Късметът на Сара се усмихна и преди няколко години тя се впусна в сериозна връзка. През изминалата година, по-голямата дъщеря на Гълъбин Боевски дори стана майка.


В живота на всяка жена рано или късно идва щастието. Лесно ще го разпознаете. Има най-вкусните бузки, най-нежната усмивка и най-искрените очички”, пише тя във Фейсбук.


Това е второ внуче за Гълъбин Боевски. Първото е момче, кръстено на него и е от сина му Пол. Младежът имаше връзка с момиче, на име Капка, но малко след раждането на детето се разделиха.

Наскоро Пол се ожени за друго момиче – Вилияна. Баща му пък от няколко години пребивава в чужбина, като периодично се мести в Испания, Англия, Сърбия и другаде.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени