Дъщерята на Емил Костадинов предизвика сензация по бански (Показа уникално тяло)

https://hotarena.net/az-jenata/dashteriata-na-emil-kostadinov-predizvika-senzaciia-po-banski HotArena.net
Дъщерята на Емил Костадинов предизвика сензация по бански (Показа уникално тяло)

Наследничките на Емил Костадинов гордо се наредиха сред най-красивите футболни хубавици, измъквайки титлите и от по-популярни от тях спортни щерки. Тези дни Катрин Костадинова се съблече по оскъден бански и предизвика истинска сензация в социалните мрежи, с пищни форми и дълги крака, видя HotArena.

По-голямата дъщеря на Емил Костадинов има пропорции на модел и лесно би могла да се превърне в звезда. Подобно на по-малката си сестра Ирен обаче, предпочита да страни от прожекторите и само от време на време пуска снимки в социалната мрежа, пише „България днес”.

Красавицата се вписва чудесно в клуба на най-красивите футболни щерки, които блестят 20 години след успеха на спортистите в САЩ 94. Наско Сираков също е баща на две момичета — Славея и Виолета, като по-малката ще го направи скоро и дядо за първи път.

За почетната титла дядо се готви и Камата, след като Мика изпревари Христина и забременя с първото бебе. Краси Балъков също скоро се кани да вдига сватба за дъщеря си Глория, която се сгоди за приятеля си Армандо.

За разлика от тях Катрин Костадинова засега не е омъжена и предпочита да не бърза. Красавицата е на 26 години и е завършила финанси в УНСС.

Има и сериозен приятел, но предпочита да не афишира връзката им.

За баща си казва, че се прави на строг, но всъщност е много разбран. „Държи на определени ценности и иска да се придържаме към тях. За баща ми е много важна толерантността. Това качество е придобито от спорта”, допълва още тя.

Израснала в семейството на спортисти, младата жена също е фен на футбола. От новото поколение спортисти симпатизира на Димитър Бербатов и ЦСКА, а от чуждите клубове подкрепя „Барселона”.

5 Коментара

azz

преди 7 години

Това анорексично тяло може да събуди единствено позиви да дадеш на девойката нещо за хапване, за да не умре. Ужасно тяло!

Коментирай

!

преди 7 години

Да не си удължава краката толкова, защото изглежда смешно и несъръзмерно! Много грозно тяло, ужас! Поредната фенка на фотошоп хаха

Коментирай

kapa

преди 7 години

Prili4a na skskalets,izobsto ne mi haresva.

Коментирай

shok

преди 7 години

Ако това е реална снимка, не бях виждал отдавна толкова грозно същество, ако ще ме упреквайте, че не разбирам ама за мен си е много грозна :(

Коментирай

Позната.

преди 6 години

Точно толкова са и дълги краката. И никак не е несъразмерно. Вие явно сте доста късокрак/късокрака.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.