Дъщерята на Милена с разбита уста (Подробности)

1386
27 Септември 2015, 13:01


Щерката на Милена Славова посрещна първия учебен ден с разбита уста, узна HotArena.

 

Малката отиде в школото с разкървавен венец над горните си резци. „Добре, че не се наложи да й лепя предните 4 зъба с каноконлит. Абе, метнала се е на мамка си”, коментира сакатлъка рок лъвицата.

 

Темпераментната Куин, която тренира карате още от детската градина, паднала и се ударила лошо в понеделник. За късмет обаче се отървала само със сцепена устна и травми по челюстта. Милена и наследницата й попаднаха пред обектива, докато отиваха за цветя, които първолачката да поднесе на учителката си на 15 септември. Върху бялата си рокличка момиченцето бе облякло кожухче с къс ръкав. Детето бе в добро настроение и по нищо не личеше, че наскоро е претърпяло злополука. Майка му пък не спираше да се усмихва, забелязаха папараците на „Уикенд“.

 

7-годишната Куин често съпровожда певицата при телевизионните й изяви и всява паника сред режисьорите с маймунджелъците си в ефир. Също като родителката си малката госпожица е бунтарка и отказва да спазва общоприетите норми на поведение. За девойчето не е необичайно да се плези на зрителите, а веднъж – при гостуване на Милена в „Денят започва с култура” по БНТ, заплаши водещите, че ще ги пребие.

 

Вкъщи Куин също е ураган. Едно от любимите й занимания е да скача по леглата, след като майка й току що ги е оправила. Понякога пък хваща флумастери и цветни моливи и започва да рисува по тапетите.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени