Дъщерята на Николета празнува рождения си ден с филмово парти (Снимки)

https://hotarena.net/lubopitno/dashteriata-na-nikoleta-praznuva-rojdeniia-si-den-s-filmovo-parti HotArena.net
Дъщерята на Николета празнува рождения си ден с филмово парти (Снимки)
Филмово парти за четвъртия рожден ден на дъщеря си Никол организира Николета Лозанова, научи HotArena.

Момиченцето посрещна повече от 30 приятелчета за празника си, който мина под знака на любимия за хлапетата филм „Замръзналото кралство“.

За да поздрави сестричката си дойде и малкия Валери. Николета бе наела група аниматори, които забавляваха малчуганите, предрешени като обичаните от тях герои. Тортата, салфетките и всички декори бяха в унисон със сюжета на филма.

През 2015-а партито на малката беше посветено на „Маша и мечока“. Лозанова и Никол бяха облечени в идентични тоалети, ушити по поръчка от световна модна къща.

Детската стая на Никол се пръскала по шевовете от подаръци. Тя отказвала да изхвърли кутиите, защото все още се вълнувала от празненството, което мама й организирала, пише \"Галерия\".

18 Коментара

Ренета

преди 7 години

Да е жива и здрава малката красавица. Браво на Николета постарала се е браво.

Коментирай

hhhhh

преди 7 години

Golqmo neshto, vsqko edno dete moje da chestva rojden den v mola, smeshnica.

Коментирай

явор

преди 7 години

няма приятелски семейства, няма кои да поканиш на вечеря- тъжно е да нямаш приятели както и детето ти да няма.

Коментирай

Кики

преди 7 години

Бъдещо курве. Направо лъха на такова.

Коментирай

Хаха

преди 7 години

Ааа баси голямата кофа дето има това лайно

Коментирай

Milena

преди 7 години

Браво Николета за страхотното парти! Всяко дете заслужава такова празненство. Открадвам си идеята и за празника на моята принцеса. Тортата е прекрасна.

Коментирай

007

преди 7 години

Айдеее, и малката взе да пуска упорито по трасето.... Ще трябва да я гледаме и слушаме безсмислено и нея до втръсване. Досега тая николета само дето от чешмата не потичаше, вече и детето влиза в оборота... пфу. ..

Коментирай

пак тая Николетка хахаха, луда

преди 7 години

Ууууууу, тая пък не спря да досажда, нали скро имаше статия за рожденния ден. И пак до скоро се спукваше да пише дъщерята на Лозанова и Божинов днес е само на Лозанова сигурно сама си е направила хахахаха.На тая май като не и одисат и тръгва с гъза нагоре. Божинов видя ли с какво нещо си сменил навремето Алисия, когато всички говореха тя блееше че ви завиждата и затова хахахахахах. Е сега те съжаляват, нея също..И коза проста има дечица чиито родители не могат да си позволят тортичка за рожденния ден да им купят, а ти нали с разкрача си както казват и разказват и благодарение на този на който не си споменала името имаш малко в повече, та бъди по скромна, а и има деца си празнуват рожденните дни на Дисни ;) само че ти си доста далеч от това наистина да имаш , затова са и тези пози, стойки и чалъми. На тези които не имат не им прави впечатлени ...и не обръщат всичко в цифри, особено когато можеш наистина да си позволиш всичко ;).

Коментирай

Брррр...

преди 7 години

Когато главата е празна, а сърцето - студено... резултатът е тъжен, като този детски "празник". И смешен, като напъна да се възпроизведе като "новина".

Коментирай

..............

преди 7 години

На тези които не имат ........... Има специална дума,за НЕ ИМАТ,и тя е -НЯМАТ! Като цяло си права-прав.........само дето ,проблема не е в има или няма,проблема е във възпитанието на това детенце,едва на 4. Всичкото на Лозанове е криворазбрано.Наистина имащите,не проявяват никога такава показност и глупава помпозност,те ревниво пазят децата си от медиите.Но имайки предвид,че става дума за Лозанова,нищо не ми е чудно.....

Коментирай

хм...

преди 7 години

Е какво толкова има да си "открадваш идеята" - предлага се от всяка парти агенция. Поръчваш си, плащаш си и всичко ти се прави наготово. Какви са тия лигави превъзнасяния? Можеш да си "откраднеш идея", ако някоя майка сама се погрижила, приготвила, изработила и организирала нещо наистина оригинално, с обич и топлина и влагане на личен елемент и емоция за своето дете.

Коментирай

Николетче, положението е страшно при теб.

преди 7 години

Ясна ни е картинката. Всички знаем, че се старае да впечатли повече света, отколкото дъщеря си, в противен случай нямаше да се старае на всяка цена всеки детайл от празненството да стане достояние на всички. Вече и хората без технологии разбраха за този рожден ден. Тези излишни демонстрации просто насаждат само неприязъм в хората. После всички й "завиждали" не, тя просто си заслужава всички подигравки, всеки ден повече. Вижте Валери, класата на майка му си личи от километри - стилен, обран, перфектен! Малката Никол е сладка, детето не осъзнава, че е аксесоар на майка си и роб на комлексите й, но изглежда комично. Това дете е като коледна елха, излязла от реклама. Изглежда изкуствено и прекалено "напудрено". А смешниците от Хотарена, не знам как още не са се усетили, че изглеждат извънземно нелепо с това, че превърнаха това лично събитие в "Събитие на 2016г." За толкова по-значими мероприятия не се изписа толкова, колкото за рожденния ден на това невръстно дете.

Коментирай

-0-

преди 7 години

Не знам, ама у мен тези снимки предизвикват единствено тягостно чувство. Жалко за детето.

Коментирай

Vanya

преди 7 години

Mnogo si prava. Vij daje i Valeri e v julto eleche, sigurno Nikoleta go e pomolila, za da e v krak sus sestrichkata si :D :D :D

Коментирай

Анелия

преди 7 години

На Николета колко й е тежък филма, само тя си знае. Това дете верно ли е с такава прическа? Онзи ден в Инстаграм една приятелка на Николета беше качила снимка на малката /stefivaylova/ на която пак беше с прическа, някакви едри букли. Това дете всеки ден ли е на фризьор, бе? Майкооо хахахахахахаха

Коментирай

Трол

преди 7 години

ДЪЩЕРЯТА НА НИКОЛЕТА!!!!????!!!Тоя парцал сама ли си и я направи тази дъщеря??И въобще що за определение "на Николета"...все едно тая я знае цял свят.Мърша......!!!!Това хубаво дете с тия двамата за родители...горкото!!

Коментирай

follow

преди 7 години

Zashto vse gi sravnqvate Alisiq taka Nikoleta unaka..dvete sa edin dol drenki Valeri I dvete gi zarazq! Tretata qvno shte mu e poslednata te mnogo koteta stanaha a be tva tqhnoto e cql serial.veche stanaha banalni to Monika li ne beshe philip plein ronaldo,birmata ,mihailov ujas..

Коментирай

klozeta

преди 7 години

БОЖИНОВ-ПРЕЗИДЕНТ !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.