Дъщерята на Орхан Мурад: Ботев съм чела, но не мога да се сетя сега! Мечтае да стане гримьор и фризьорка

https://hotarena.net/laifstail/dashteriata-na-orhan-murad-botev-sam-chela-no-ne-moga-da-se-setia-sega-mechtae-da-stane-grimior-i-friziorka HotArena.net
Дъщерята на Орхан Мурад: Ботев съм чела, но не мога да се сетя сега! Мечтае да стане гримьор и фризьорка

14-годишната дъщеря на Орхан Мурад предизвика бурни реакции в социалните мрежи, след като се появи разголена във видеоклипа към песента си „Луцифер и Буда“, разбра HotArena.

 

Девойката заяви в сутрешния блок на Нова ТВ, че не обича да чете книги. „Чела съм, но не чета. Нямам любима книга. От българските автори на Христо Ботев съм чела, не мога да се сетя сега, но съм чела“, допълни Сузанита.

 

Текстът към новата си песен написала сама: „Ако ви кажа, няма да повярвате. Бях сама вкъщи, беше ми скучно и оттам вече викам: „Айде ся, листчето, химикалчето и започвам текста“. Ученичката не била запозната със съдържанието на клипа, тъй като имало режисьори и сценаристи, които го подготвили, писа „Телеграф“.

 

Просто правех, каквото ми казаха“, обясни момичето. Добави, че е имала възможността да откаже, но е „искала да види това щурото Сузи, тази скандалната Сузи и се получи много добре“, както самата тя казва.

 

Баща й Орхан Мурад я защити, че със скандал и провокация е единственият начин да се пробие в БГ шоубизнеса.

 

Сузанита мечтае, освен с музика,  да се занимава с гримьорство и фризьорство.

9 Коментара

ffff

преди 6 години

„Просто правех, каквото ми казаха“- това ме разби! ами моето момиче ,то и във порно филмите ти казват какво да правиш и има сценарий! ахаххахаха....а фризьорството и гримьорството можеш да почнеш след един курс ,където ги правят под път и над път- не се изисква учене ! ЕЕ, няма ли на това момиче кой да му ги каже тези неща !

Коментирай

дам

преди 6 години

Ам чи тя е туркиня, за ко да знай Ботев, той само им е пречел, да си ходи в Анадола да се изявява там хо-хо

Коментирай

D

преди 6 години

Това е днешната младеж. Потресаваща простотия.

Коментирай

si

преди 6 години

Сузанита .....ужас!Да благодари на баща си,че е известна край него- "дъщерята на......"Колкото до Орхан Мурат- съболезнования ,че името му се свързва с това недоразумение !

Коментирай

Ж

преди 6 години

Не е недоразумение, а неадекватност от негова страна.Била добра ученичка?Завършила 7-ми клас и била чела... "от Ботев, но не си спомня"?? Кой баща дава пари на 14 годишно дете да се изруси, да си надуе устните и да снима вулгарен клип?Той трябва сериозно да се уплаши какво се развива с негова помощ под покрива му.Ако я подготвя за стриптийзьорка или компаньонка-нека продължава.

Коментирай

K wa

преди 6 години

Znojna kurwa spermojadka, ewtina magistralka

Коментирай

Срам

преди 6 години

Чела е Ботев,но не можела да се сети?Я пак?Баща и вместо да се засрами и да я вкара в правия път,прави всичко само и само да представи като нормално к.урвенското поведение напедно дете!Срам и позор!Тово поколение е изгубено и държавата не я чака нищо хубаво!

Коментирай

потрес

преди 6 години

Знае ли това изпуснато говедце КОИ са Луцифер и Буда или е чула недочула и явно чела недочела?! Хайде, Луцифер да те обладае, ама Буда...

Коментирай

Детето е огледало на родителите си!

преди 6 години

Аз днес гледах тази песен - чудех се защо под всеки клип напоследък на изпълнител, хората споменаваха тази девойка и когато мернах клипа го отворих.Оставах в недоумение защо цяла България говори за тази песен. Толкова флегматично звучене.. Клипът е като от зората на R&B музиката в България от преди 20 години.. А изобщо цялото видео, звучене.. Текстът и изпълнението супер малоумни и флетматични.. Никакъв смисъл. Всичко простее... И най вече изглежда все едно правено заснето с телефона на някого и после сглобено - абсолютно аматьорско от всеки възможен ъгъл. Срам, че се дава поле за изява на такива. А простотията й е пословична. Излагация за родителите си!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.