Дъщерята на Орхан Мурад пее рап

https://hotarena.net/az-jenata/dashteriata-na-orhan-murad-pee-rap HotArena.net
Дъщерята на Орхан Мурад пее рап

Дъщерята на Орхан Мурад уверено върви по неговите стъпки. Младата Сузи вече има първите си музикални изяви, но за разлика от гласовития певец няма никакво намерение да се изявява в поп фолка, научи HotArena.



Тийнейджърката споделя, че се е насочила към рап музиката и смята да гради в този жанр кариера. 11-годишната красавица не харесва фолка и което е изненадващо, въобще не е фенка на този стил.



Освен че брюнетката мрази чалгата, за разлика от връстниците си, тя не се интересува и от нито една от фолк певиците, които делят една сцена с баща й.




Нещо повече — категорична, че никога не би изпяла парче, което е в стила на баща й, пише „Всеки ден“.

4 Коментара

Потрес

преди 8 години

Оле тва не е ли Avril Lavigne?

Коментирай

Dee

преди 8 години

Как може 11 годишно дете да се гримира така?!?!?

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

11-годишната красавица.............. Пардон,да няма грешка-на 11 год......Кой и разрешава да се гримира така, и с тази боя по косата!Къде са и родителите,а! Орхан е сляп,ясно е,че ако някой не му каже,няма как да види дъщеря си,ама майка и къде е!

Коментирай

Милен

преди 6 години

Майка и е там и е ..... лека! Щерката просто уверено върви по стъпките на майка си.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.