Дъщерята на Румен Овчаров пее по баровете

1745
23 Май 2016, 13:00


Дъщерята на Румен Овчаро пее по пияно баровете. Яна, чаровната наследничка на енергийния министър, е заменила телефона с микрофон и редовно може да бъде забелязана из заведенията, дочу HotArena.

Министерската щерка, която по образование е икономист, а по професия брокер на недвижими имоти, следва упорито тайната си страст - музиката. Почти всяка седмица тя има участие в някой пияно бар, а преди дни е представила и третата си нова песен.

Само срещу три лева входен билет, столичани могат да чуят авторските компилации на щерката на Овчаров. Освен това зад нея не стои никоя голяма компания и тя се продуцира абсолютно сама.

Младото момиче използва всичко спечелено от работата като брокер, за да лансира музикалната си кариера. Може да се похвали дори с участия из различни фестивали по цял свят.

Въпреки че е музикант по душа, Яна Овчарова има диплома за икономист. Сам, баща й я подтиква да запише икономическо образование, тъй като не иска детето му да е без професия. "Той винаги е повтарял, че трябва да имам сериозно образование и сериозна професия", казва за себе си Яна.

Но не крие, че съвсем без желание е завършила икономика и работи като брокер.

Във всеки удобен момент обаче се отдава на музиката и дори вече се хвали с доста успешни изяви по пияно баровете. Що се отнася до Овчаров, той приема това занимание на щерка си като нейно хоби.

Бившият министър има три деца, като на малката си дъщеря Теодора дори кръсти един от тунелите на "Цанков камък".

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Vers
преди 2 години
0
Еее, много пият тези барове, от какво ли са толкова "пияни"? Или може автора на тази боза е толкова неграмотен, че не знае разликата между двете думи. О-о, по-скоро сигурно е бил толкова пиян, че и пиано баровете са му са се сторили "пияни".
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени