Дебора разкри: Отказах да съм ВИП любовница в Монако!

https://hotarena.net/az-jenata/debora-razkri-otkazah-da-sam-vip-liubovnica-v-monako HotArena.net
Дебора разкри: Отказах да съм ВИП любовница в Монако!

40 000 евро месечна издръжка, кола със собствен шофьор, както и луксозен апартамент е отказала фолк певицата Дебора. Изпълнителката признава, че е получила атрактивната оферта съвсем наскоро, но не повярвала, че е истинска, научи HotArena.


Брюнетката се сдобила с апетитно предложение да бъде елитна компаньонка на известен бизнесмен. Предложението вървяло с оферта да се премести да живее в Монако, което тя категорично отхвърлила, пише „България днес”.


„С мен се свърза някаква жена, която работи за него. Искаше да подписвам договор, да се преместя да живея в Монако и ми предложиха 40 000 евро на месец, плюс подсигурен апартамент и шофьор.


И аз не разбрах какво точно се иска от мен, но май да бъда компаньонка на въпросния човек, който ще ми плаща тази сума на месец. Това цялото нещо ми се струваше нереално, даже си мислех, че някой се бъзика с мен”, разказва Дебора.


Брюнетката признава, че категорично отказала предложението. Най-вече поради факта, че й се струвало някакъв номер или лоша шега на нейни приятели.

7 Коментара

деборче

преди 7 години

Мечтите са безплатни

Коментирай

хаха

преди 7 години

Тя се е отказала, защото си мислела, че е майтап , а не защото има достойнство. Пак стигаме до това, че е евтина и жалка.

Коментирай

Крис...

преди 7 години

Предимно "Простакесите"...често здиплят подобни истории за да бъдат повече и повече популярни...Една умна "персона"...не би злепоставила себе си пред света с подобна история от "Дневникът на куртизанката "...

Коментирай

Kalina Monaco

преди 7 години

Ти имаш ли си на представа,какви красавици тук в Монако правят ВСИЧКО и на всяка цена ,дрипло посредственна и на какви критеерии трябва да отговаряш за тази сума наа месец..?!?..Не само физически данни -перфектни,познания за Изкуство,Музика,Политика,Маниери,владеене на минимум 3 езика + Никакви табу в секса+ спец.масаж...Голяма фантазьорка си..няма кой да плаща за Простакеса като теб..Само в България вървиш..на село..

Коментирай

f

преди 7 години

Като гледам жените на разни милионери, които не излизат от Дубай, Сен Тропе, Маями, Монако и всякакви курорти какви са "топ-красавици" всички... С надутите патешки човки и много от тях и болни от анорексия... Освен за мода, козметика и дрешки няма за какво друго да ги чуеш да говорят и няма каква друга мисъл или впечатление да споделят по какъвто и да било въпрос. Това, което си описала, може би е някаква перфектна тяхна идея за жена, но и те си знаят, че такава няма да намерят и няма и голяма част от тях ходят с гумени обезобразени чудовища, така че мен лично не ми ме учудило някой да си я е харесал. Но не вярвам на тези суми, нито че не е искала. Въпреки че както се казва накрая, отказала НАЙ-ВЕЧЕ защото не помислила, че е сериозно. Много се заблуждаваш като си представяш, че тези жени са някакви перфектни, съвършени във всяко отношение същества от друг свят, едва ли не полубожества. Хич не си ги мисли тези!

Коментирай

до хаха

преди 7 години

нещо май не си разбрала. Никоя жена не е "евтина" за такива пари. Това за теб ако е евтино... Със сигурност толкова пари не си виждала и няма да видиш ти никога накуп. И какво общо има достойнството тук? Недостойно е да се продадеш за жалки стотинки. Но никоя жена не ще откаже такова предложение, нито ти включително, ако имаше кой да ти го отправи, нито да се продадеш на такава цена е "липса на достойнство" според мен. Даже напротив.

Коментирай

да поясня

преди 7 години

Мисля, че ако заменим в разказа Монако с Тутракан или Генерал Тошево, а 40000 с двойка кебапчета и голяма ракия в селската кръчма, се получава достоверна история. А, да, в края на сагата, момата се съгласява с офертата, защото е в рамките на ценоразписа й....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.