Децата на Сашка Васева станаха модели (Снимки)

4931
28 Март 2017, 10:24


Децата на легендарната певица Сашка Васева са станали модели, научи HotArena. Христо-Никола (17 г.) и Христина-Елена (9 г.) са тръгнали по професионален път, който коренно се различава от живота на известната им майка. Двете деца заснеха любопитна пролетна фотосесия, на която блестят с неподозирания си талант.

От снимките се вижда и нещо непознато досега за очите на почитателите й - наследниците на Васева са много пораснали и нямат нищо общо с малчуганите, които всички познават от преди години. Това си има и своето логично обяснение - напоследък Сашка взе драстичното решение да скрие напълно личния си живот далеч от хорските очи. Изпълнителката загърби типичната си скандалност и се отдаде на затворен живот със семейството си. Години наред никой не знаеше как изглеждат децата й, но ето, че вече се е решила да ги разкрие на широката публика.

Христо-Никола е решил да стигне още по-напред в израстването си. Тийнейджърът ще дефилира на сцената на 9 април, когато ще се проведе пролетно ревю на българска модна агенция. Не е изключено по време на изявата младежът да хване окото на чуждестранни агенти, които да го поканят и на международни събития.

Бъдеще има и за Христина-Елена, която на мига впечатлява с безкрайно сините си очи. Момиченцето определено знае и как да се държи пред камерата, за да изглеждат кадрите напълно професионално. За отбелязване е и, че момиченцето поразително прилича на баща си, докато баткото по-скоро е копие на легендарната фолкпевица, пише "България днес".

"Искам хората напълно да ме забравят и да не бъда известна. Целите ми в живота оттук нататък са свързани единствено със семейството, а тази публичност ми пречи. Децата ми са големи и разбират вече неверните неща, които се пишат по мой адрес. Искам това да спре и да живея спокойно. Не съм щастлива от това, което ми беше изградено като образ през годините", коментира преди време пред "България Днес" Дупнишката Мадона.
Самата изпълнителката често сама провокираше напрежение около себе си, разкривайки детайли от отношенията с мъжа, с когото ту се събираха, ту се разделяха.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени