DEE избира своя опонент тази вечер във „Фермата”

2365
11 Ноември 2016, 11:24


 Фермерите плачат, трогнати от личните истории на Михо и Финци

 

Кой ще бъде мъжът, който ще гони магията на Ню Йор,к зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 20.00 часа в извънредно издание на „Фермата”. Рапърът DEE се закани да избере да се изправи на арената срещу един добре подготвен противник в дуел, който ще се излъчи в събота, 12 ноември, от 20.00 часа. „Нямам никакви колебания. Или всичко, или нищо. Всички са достойни, уважавам ги. На този етап лесни противници няма. Играл съм и с по-силни, които ги хвалят. И като изляза, го бия” обяснява DEE.

 

Dee и Нико, които стана доста близки в шоуто, ще се възползват да останат по мъжки като извежат стадото на паша, с което ще организират и поредния фермерски екшън -  животните бягат бързо, а те ще положат невероятни усилия да ги овладеят. Нико обявява DEE за най-добрия пастир на “Фермата”.

 

В последния ден от работната седмица, стопанинът на Фермата – Бети ще провери как са изпълнени задачите – плетенето на шалове от Нико и Краси, опаковането на лятната кухня и обора с найлонов пъзел, за което групата трябваше да изчака да спре дъждът, което им остави само 1 ден за работа. В изпълнението на задачата Михо успя да изнерви дори спокойния Краси със своята припряност и непоискани съвети. Сред седмичните им задачи е и тъкането на чипровски килим, което бе възложено на Мария и Михо, за да втъкат любовта в килим. „Най-трудно е поставянето на основата. Неслучайно задачата беше поставена на мен и на Михо. Винаги в килима се вплита емоция, житейска история. Ние с Михо ще изтъчем нашата ТВ любов, нашия килим”, коментира Мария, която се шегува, че задачата се е паднала на “най-кьоравата и нетърпеливия”.

 

Преди близо два месеца най-българската ферма предложи живот в близост до земята и корените на няколко различни по съдба участника, които превърнаха шоуто в много повече от риалити формат. Те живеят, работят, смеят се и плачат, а общият им живот ги сближи много и те отвориха сърцата си един за друг. Днес във фермата водещият Андрей ще провокира Финци и Михо да разкажат отново, този път пред групата, драматичните си лични истории. Финци ще признае, че е изпуснал много важни моменти с децата си, защото е работил и сега съжалява за това. Това ще провокира Мария да признае, че не прекарва достатъчно време с баща си. „Тук си представям, че съм с него. Каквото правя, го правя все едно с него. Това ми показа, че всеки момент, когато мога да съм с него, ще го направя без да се замисля. Оценяваш го, когато не си го имал дълго време, какво е семейство, баща, брат” плаче Мария. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Zaiyah
преди 10 месеца
0
Tan, this is one of your most powerful posts in quite a while. Damning quote from Ro;3#&h9ts book and excellent, spot-on analysis. I will be copying and forwarding this; many thanks for your work and research and analysis.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени