Dee избухна с ново парче, чието видео се превърна в най-бруталното за 2015! (Скандалните кадри виж ТУК)

https://hotarena.net/skandali/dee-izbuhna-s-novo-parche-chieto-video-se-prevarna-v-nai-brutalnoto-za-2015 HotArena.net
Dee избухна с ново парче, чието видео се превърна в най-бруталното за 2015! (Скандалните кадри виж ТУК)

Рап звездата Dee и лейбълът P.U.R.E The Movement взривиха с чисто нова продукция, която (за държава като България) е доста професионално издържана и по-скоро - доближаваща се до световните музикални стандарти.

 

Музиката и аранжиментът на „Falling’”- последното предложение на изпълнителя, съвсем очаквано са поверени на Николай X Николов и Mr. Zaikov, а за текста се е погрижил самият Dee.

 

Режисьор на лентата е Людмил Иларионов, за когото критиците отбелязаха, че не са очаквали, че най-стилният клип на Люси до този момент, ще бъде направен за рап звезда, визирайки видеото към „Falling’”.

 

Това е поредната сюжетна линия, в която лирическият герой не бяга от образа си на лошото момче. Има обаче и съществена разлика, нетипична за Dee & P.U.R.E – че наред с изобилието от пороци и привидната безразличност, то може да обича, да наранява, но и да бъде наранявано.

 

По-консервативните фенове разкритикуваха видеото заради присъствието на скандални кадри с наркотици, голи жени и секс сцени. Нека да не бъдат толкова дребнави и старомодни, а вместо това да погледнат и от друг ъгъл на това музикално произведение, за да открият и обърнат внимание, например, и на метафорите, и на препратките в емоционалния му текст.

 

А ето го и въпросното парче „Fallin“ и клипа към него, които разпространява каналът на FTS в YouTube:




 

6 Коментара

Ники

преди 8 години

Ебати тъпия клип, а песента ще си я слуша тоя и роднините му !

Коментирай

Мими

преди 8 години

Ебати тъпия коментар написа. Ама то като си тъп нормално. Клипът е на много високо ниво.

Коментирай

MIM

преди 8 години

поредният курвенски клип , поредната тъпа порнография

Коментирай

хахахах

преди 8 години

Тоя мангал верно се е помислил за американец. Ужас!

Коментирай

Aтинянката Таис

преди 8 години

Май статията по-добре представя скрития смисъл на клипа...

Коментирай

Мери

преди 7 години

Какво не харесвате на клипа не разбрах. Много си е хубав супер даже. А вие който злобеете или сте старо модни или му за виждате че той може а вие не. Това което той показва в клипа си е реалният живот на много от местата по света. Така че щом не ви харесва не го гледайте. Но и не пръскат е отровата си. Защото не знаете какво ви чака и вас в този живот. Ако вие или ваше дете стане известно и го обиждат как ще се чувствате. За това гледайте си вашия живот и не плюите по другите.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.