Dee заби яка руса мацка с невероятна жест! Със сълзи на очи осинови кученце, блондинката отвори сърцето си за рапъра и промълви: Твоя съм! (Папарашки снимки)

9639
14 Ноември 2016, 15:26


Героят от най-гледаното риалити в България "Фермата" успя да забие атрактивна блондинка по доста нестандартен начин. Рапърът беше гост на благотворителна изложба, на която се набираха средства за спасяването на бездомни кучета и котки. Dee си купи снимка на едно сладко лаещо животинче и дори обеща да го осинови. Блондинката, с която той през цялото време флиртуваше го гледаше със светнал поглед. Точно в този момент дамата не издържа и му се предаде трогната от рапърската благородност.

Всичко това се случи на изложбата на Pet sisters, които  спасиха над 100 бездомни кучета и котки за една година.Организацията празнува първата си година с благотворителна изложба под надслов “Аз съм твоето куче, ти си моят човек.”

Популярни личности, осиновители и съмишленици на каузата събра младата неправителствена организация Pet sisters на първия си рожден ден. Събитието бе отбелязано с благотворителна фотографска изложба, чийто основни герой са кучетата от спасителния център “Eдно хубаво място”. Изложбата включваща 29 портрета на кучета, заснети от фотографите Евелина Несторова от PhotoOfYou и Мария Съботинова, е под надслов “Аз съм твоето куче, ти си моят човек. 1 година пет систърс – сто спасени живота”.

Събитието в “Галерия 2.0” бе подкрепено от звезди като Николай Дойнов, Катерина Евро, Елен Колева, Силвия Лулчева, Лео Бианки, Ники Кънчев и други. Средствата събрани от благотворителния търг на снимките ще бъдат инвестирани в ремонт на центъра в село Кривина, където предстои да бъдат изградени закрити помещения за още 20 кучета, както и “котешка къща” с капацитет 20 котки. Искаме да покажем другата страна на бездомните кучета – тяхната жизнерадостна и нежна природа, защото те са предимно такива – щастливи и даряващи щастие. Успяхме да съберем 1927 Лева от продажбата на снимките, които ще инвестираме веднага в изграждане и отопление на ново крило в спасителния център, където ще приютим още поне 20 кучета през зимата.”, разказа една от основателките на организацията Катерина Мицева.

За близо година от основаването си през 2015-та организацията Pet sisters успява да създаде спасителен център с непрекъснато увеличаващ се капацитет. През „Едно хубаво място“ за малко над една година преминават повече от 200 животни, част от тях на други попечители, които са обгрижени, лекувани, ваксинирани, кастрирани, социализирани. За над 100 от тях екипът на Пет систърс намира осиновители. От тях 60 са бебета, които не биха оцелели на улицата, без намесата на доброволците на организацията. За част от кучетата и котките, спасени от улицата, организацията намира приемни или постоянни стопани в България, а други намират своите хора в Германия, Австрия, Англия, Холандия.

“Работим с някои от най-големите неправителствени организации в Европа, като сътрудничеството е насочено към намиране на грижовни и любящи стопани на нашите кучета и котки. Семейства от Германия, Австрия, Англия и Холандия са осиновители на над 100 кучета от нашия център. Това е голяма цифра, но важното за нас е, че зад всяко едно от тези спасени кучета и котета, се крие един живот, една съдба, която лично сме преживели и чийто път зад граница проследяваме най-подробно”, разказва Диана Гигова – един от основателите на Pet sisters и приемен стопанин на безброй кучета и котки.

Благотворителната изложба “Аз съм твоето куче, ти си моят човек.” се реализира с подкрепата на галерия 2.0, Евелина Несторова от PhotoOfYou, Мария Саботинова, Dessy’s Sugar Tales, мебели Sunny Furniture, Винен проект Melvino и H2H Communications.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени