Деян Донков се побърка, превърна Радина в затворник (Още за параноите на бъдещия татко)

2143
25 Февруари 2016, 14:05


На стари години видинският секс символ на родния театър Деян Донков е превъртял от параноя и не дава на половинката си Радина Кърджилова да си покаже носа извън общия им дом, научи HotArena.

Кърджилова била поставена в режим, близък до затворническия, особено в сезона на грипа. Деян не само не й позволявал да излезе на кафе с приятелки, но я принудил и да ореже две трети от ангажиментите си в Театъра на армията. На всичко отгоре дори излизането до кварталния магазин за цигари и безалкохолно Радина правела с хирургическа маска на лицето.

„Не знам какво му стана на Деян, на стари години нещо откачи. Обхванала го е някаква мания да не се случи нещо на детето и държи Радина на къс повод. Едно време не беше такъв“, клатят глави колеги на аркашката. Двойката вече загуби едно дете преди две години след спонтанен аборт на Кърджилова и по всяка вероятност това е причината Донков да е преследван от страхове. Тогава връзката между актьорите беше в най-бурния си период, гарнирана със солидни количества алкохол, тютюн и други вещества, а и по някой шамар и ритник за артистичност.

Майката и таткото на РадинаГергана и Христо, единствени се радвали на промяната у известния си зет. Според тях той най-после улегнал, след като прехвърлил 40-ака и бил готов за глава на семейство.

Хората от гилдията обаче твърдят, че по-скоро става въпрос за някаква психоза, отколкото за порастване.

Както „Всеки ден“ първи писа, Радина забременя в края на лятото, а видеозонът е категоричен, че театралното семейство очаква мъжки наследник.

Актрисата е първескиня, а Деян има вече един син от колежката си Анастасия Ингилизова, който дори носи неговото име. Двамата мълчат за това дали са измислили име на новия бебок, но таткото имал идея да го нарече на своя баща – Дончо. Кърджилова обаче не била във възторг от името с провинциален оттенък.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени