Деян Донков товари бременната Радина като муле (Скандални снимки)

3539
21 Февруари 2016, 13:00


Вместо да обгрижва бременната си половинка Радина Кърджилова, Деян Донков я товари като муле. Актьорът скандалджия кара първескинята да му носи тежкия багаж, а самия той избягва да си дава зор и крачи край нея със свободни ръце, видя HotArena.

В понеделник по обяд Донков и Кърджилова използваха необичайно топлото за февруари време, за да се порадват на слънчевите лъчи и да разходят домашния си любимец Чика край Народния театър. Актрисата мъкнеше раницата на мъжа си, а на няколко метра зад нея щъкаше миниатюрното й псе.

Товарът идваше в повече на трудната Радина, която ту прехвърляше чантата в една ръка, ту в друга, ту я мяташе на гръб. За разлика от половинката му, на Деян нищо не му тежеше. Той крачеше безгрижно с бутилка ягодов сок в ръка.

Докато вървеше, Донков жадно отпиваше от фреша, сякаш не жена му, а той носи дете в корема си. Заради голямото гърло на шишето артистът от „Под прикритие” успя да залее физиономията си с част от червената течност. Това обаче никак не го притесни. Той просто обърса лицето си с длан, след което се зае да облизва лепкавите си пръсти, видяха през обективите си папараците на „Уикенд”. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени