Деян Донков уреди Радина в Народния

1327
07 Юли 2017, 12:00Деян Донков уреди жена си на щат в Народния театър. Актрисата Радина Кърджилова вече е част от трупата, а заповедта за назначението й е от 1 юли, научи HotArena.


Младата майка е хванала последните активни работни дни на новите си колеги и бързо се вписала в обстановката. Още повече, че Радина вече е и разпределена за роля.


Тя ще участва в представлението на Галин Стоев „Танцът Делхи”, от Иван Вирипаев, което ще се играе на голяма сцена в края на годината.
Репетициите ще започнат пред септември, а премиерата е предвидена за началото на декември.


По същото време режисьорът трябва да заеме длъжност и като директор на Националния театър в Тулуза, Франция. А дебютът на Радина ще бъде не с друг, а с Владо Карамазов, Светлана Янчева, Радена Вълканова, Елена Телбис и София Бобчева.

До миналата година Радина бе на щат във Военния театър, където преди нея бе и Деян Донков. Именно половинката й я уреди там, пише „Телеграф”. По-късно Донков напусна армейския театър, за да мине в редиците на Народния.


Но след няколко години го напусна, за да играе там само на хонорар. Горе-долу по същото време се роди и втория син на актьора—Христо, кръстен на дядо си Христо Кърджилов.


Днес обаче актьорът отново е на щат в Народния театър, където уреди и половинката си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени