Деян и Радина в луд скандал в мола за чиния картофи (Той й крещи, че е претенциозна, тя – че е загубеняк)

5578
08 Март 2016, 14:00


Деян Донков и Радина Кърджилова не се притесняват да излагат на показ цветущите си отношения не само на театралната сцена, но и навсякъде другаде, разбра HotArena.

 

Двойката бе засечена да си разменя „любезности“ в зоната за бързо хранене на столичен мол. Бъдещите родители преди броени дни спретнаха безплатна постановка за всички зрители в търговския център. Очевидно обезумели от глад, те си вдигнаха луд скандал за… чиния печени картофи, пише „Всеки ден“.

 

Предвид състоянието си на бременна жена, Радина седна на масата, очаквайки любимият й да се погрижи за обедното меню. С табла в ръце Деян се нареди чинно на опашката, където избра таратор, шопска салата, пиле с ориз и въпросните печени картофи в масло. Като се върна на масата обаче, се оказа, че Кърджилова не искала постни картофи, а пиле с картофи.

 

След поредица от гневни погледи, нацупени физиономии и обвинителни реплики нервите на Донков не издържаха. „Госпожата с много претенции! Да ходи на опашката тогава!“, провикна се Деян на първескинята пред всички. Радина обаче не му остана длъжна и му отговори подобаващо. Накрая тя все пак запрати отново на опашката своя любим, крещейки след него, че е „загубеняк“.




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени