Деян спря да бие Радина! Кърджилова не близва алкохол от 2 години и Донков го отказа (Подробности за хармонизирането им)

1129
18 Септември 2017, 14:00


Скандалната арт двойка Радина Кърджилова и Деян Донков са претърпели истинска метаморфоза в отношенията, научи HotArena.

 

 

Двамата са загърбили скандалите и диващината, които гонеха любовта им и най-после си седнаха на задниците, както казват колегите им от сцената.

 

 

Радина и Деян, за учудване на всички, са се превърнали в родители за пример. Всеки прави компромиси заради малкия им син Христо и избягват всякакви конфликти, разказват техни приятели, които не могат да се нарадват на новата ера на двойката. Самата Кърджилова сподели наскоро в тв ефира, че с половинката си вече са надживели тъмния период и сега се радват на домашно спокойствие и пълна хармония.

 

 

Няма вече сълзи, скандали и полупиянски свади, камо ли шамари”, изразяват се цветисто хора от тесния кръг на актьорите, цитира „Таблоид“.

 

 

Всъщност ангелът-хранител на дома е Радина, която треперела да не би любимият й пак да се запие, да тръгне по среднощни гуляи и отново да й вдигне ръка. Затова Кърджилова дори не близва и капка алкохол, а Деян, в знак на солидарност, отказал силните концентрати. „Не пия от 2 години”, сподели крехката брюнетка, която от ден на ден изглежда все по-слаба покрай грижите за малкия, но и защото е минала изцяло на здравословен режим на хранене, който почти не включва месо. „Щастлива съм, чувствам се страхотно”, признава Ради и не крие, сега смисълът на живота й не е Деян, а малкият Христо.

 

 

Допреди 2-3 години, когато темпераментните актьори от Народния бяха свободни единици, не минаваше и вечер да не седнат на маса с алкохол някъде навън и да се приберат по малките часове. Може би затова, а и заради сприхавия нрав на видинчанина, Донков вечно ревнуваше и вдигаше скандали на любимата си след обилно количество питиета.

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ангел
преди 10 месеца
-2
ТОЯ НАРКОМАН -АЛКОХОЛИК ДОНКОВ МИ Е МЕЧТА ДА ГО ВИДЯ НЯКЪДЕ ИЗ БЪЛГАРИЯ И ДА МУ РЕЗНА ЕДИН ШАМАР! НЕВЕРОЯТЕН ВИДИНСКИ БОКЛУК! СИСТЕМНО ТОРМОЗИ ЖЕНИТЕ С КОИТО Е БИЛ И МИЛЕВА И КЪРДЖИЛОВА И КОЯТО МУ СЕ ВЪРЖЕ НА ТЪПОТИИТЕ АКТЬОРСКИ!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени