Деян Топалски не си падал по Преслава?! Защо тогава вдига самолета, щом я види? (Фото доказателства + прелестите на певицата по бански)

https://hotarena.net/laifstail/deian-topalski-ne-si-padal-po-preslava-zashto-togava-vdiga-samoleta-shtom-ia-vidi HotArena.net
Деян Топалски не си падал по Преслава?! Защо тогава вдига самолета, щом я види? (Фото доказателства + прелестите на певицата по бански)

Ако Деян Топалски има очи само за гаджето си Гери Капзамалова, защо тогава вдига самолета, щом види Преслава?!

 

Този въпрос зададоха наблюдателни зрители пред HotArena.

 

Те ни изпратиха и фото доказателства на реакциите на ММА боеца, щом види Преслава по бански.

 

В близък план ясно се вижда как „пакета“ на Топалски е набъбнал като смилянски боб.

 

„Като не я харесва, защо вдига палатката?! Или приятелката му много му липсва…“, коментират потребители.

 

Припомняме, че Преслава и Деян бяха избрани за перфектната двойка във ВИП Брадър. Зрителите също се съгласиха с това, макар че извън Къщата Топалски има сериозна връзка с Гергана от „Женени от пръв поглед“.

 

Междувременно на феновете им направи впечатление влюбения поглед на ММА боеца към Преслава. А кадрите с издутината в гащите му, докато фурията се препича по бански, са достатъчно красноречиви.


Вижте ги по-долу.

 

6 Коментара

д

преди 8 години

къде гледат очите ви....

Коментирай

Пффф

преди 8 години

То па един самолеет... Тоя по мъже си пада. Виж му женската муцуна + рядка брада (липса на тестостерон) + женските маймунски устни и очи. По противен човек не е имало тая година по телевизията. Иначе големия мачо го раздава хахах

Коментирай

Амиииии.....

преди 8 години

Преслава е доста по-красива,симпатична и способна на разговор от тая Гергана,Не,че нещо..не казвам,че Преслава и тоя ще се вземат,но като сравня двете е все едно да гледам пантера (Преслава) и броненосец (Гергана)....А ако пък са толкова Флюбени трябва да му вярва,не да го дебне и да реве да я пуснат в предаването....

Коментирай

123

преди 8 години

Грозноват е! Отдалеч хваща окото, изглежда секси , но отблизо с тази физиономия на примат е доста отблъскващ, същински орангутан в лицето! Иначе има хубаво, добре тренирано тяло. Странно ми е къде е тръгнал да се слага на Преслава. Най-много да го нае.е един път, нито физически, нито финансово е красив, няма с какво да я привлече, а е и доста заядлив и с гаден характер.

Коментирай

ah1n1

преди 8 години

Na tova tvoito mu se vika kompleksarshtina

Коментирай

Пффф

преди 8 години

Не знам кой би искал да прилича на това грозилище. Сори, ама е много грозен и противен. И е гей (има доносници за всичко)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.