Деян Топалски: „Ритон” са победители, Кичка изкрейзи, Преслава е голям пич

2902
07 Октомври 2015, 12:00


Напусналия в понеделник ММА боец Деян Топалски е категоричен, че дует „Ритон” са единствените, които заслужават да напуснат къщата на ВИП брадър като победители, научи HotArena.„Единствените, които запазиха достойнството си, са дует „Ритон”. Възхищавам се на тези хора, които са от 40 години заедно и на сцената, и в живота, и се гледат още така влюбено. Те са пример, затова ги спасих от елиминации. Те заслужават да се победители”, коментира след излизането си Топалски.Деян разкри, че Луна е успяла да се държи нормално няколко дни, но „вълчата й кожа” отново ще излезе наяве тази вечер. „Като дойде време да се чисти къщата, Луна пак почна да й става лошо и да се превзема. Отново се случиха караниците и тя отново върна лицемерното си поведение, ще видите това”, обяснява Топалски хитрата игра на своята бивша съквартирантка.Освен към дует „Ритон”, Деян изразяваше явни симпатии и към друг съквартирант – Преслава. Той обаче е категоричен, че любов между тях не е имало, пише „България днес”.„Преслава е супер пич! Това е точната дума за нея. В началото на играта, като ни сложиха белезниците, и двамата си теглихме по една – аз на нея, защото не понасям чалга културата и музиката й, тя – защото не харесва това, с което се занимавам”, разкрива той за взаимоотношенията си с певицата.Най-умният сред ММА борците споделя, че първоначално е имал негативно отношение за Преслава, но след като я е опознал като човек, това се е променило.„Не сме влюбени, не е имало и няма да има нищо между нас. Единствената жена, която обичам, е Гергана Капзамалова и смятам един ден да й предложа брак”, отсича категорично Деян.Топалски не пропусна да изкоментира и друг колоритен участник от Къщата. Според него, напрежението се е отразило най-зле на Кичка Бодурова. „Почти не я разбираме. Но сега, като се замисля, ми става жал за нея – никой не е на нейна страна и никой не я защитава. Но всеки както си го направи”, завършва боецът.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Anonimen
преди 2 години
-2
Не мисля че заслужават,доста злопаметни и лоши се оказаха пълни егоисти все те са правите.Този който спечели трябва преди всичко да е нормален, да притежава чувство за справедливост, ум ,знания и т.н за да служи за пример, а те какво показаха? Здравко,Иво Танев-вълци в овча кожа.Много е лесно да тормозят жена, защо не се заплашват мъж срещу мъж?Не толерирам държание мъж да се нахвърля без причина върху жена да я обижда и унижава.Бай Ганьовци с изключение на Люси и Гъмов.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Anonimen
преди 2 години
-2
Не мисля че заслужават,доста злопаметни и лоши се оказаха пълни егоисти все те са правите.Този който спечели трябва преди всичко да е нормален ,а Ритон с тези крясъци са точно обратното, чувство за справедливост, ум ,знания и т.н за да служат за пример, а те какво показаха? Здравко,Иво Танев-вълци в овча кожа.Много е лесно да тормозят жена, защо не се заплашват мъж срещу мъж?Не толерирам държание мъж да се нахвърля без причина върху жена да я обижда и унижава.Бай Ганьовци с изключение на Люси и Гъмов.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени