Деян Топалски смъртно обиден на баща си (От 20 години не поддържат контакт)

2263
07 Октомври 2015, 14:11


ММА боецът Деян Топалски е израснал без баща и това е една от най-болезнените теми, свързани с живота му, узна HotArena.

 

Самият той не обича да говори за личната си драма, но тези, които го познават добре, твърдят, че болката му от това, че е живял без единия си родител, го е накарала силно да мрази биологичния си татко.

 

Деян не можел да приеме факта, че баща му е зарязал майка му с дете на ръце. Затова отказва да се види с него лице в лице повече от 20 години. 32-годишният спортист е отгледан изцяло от майка си, която е живеела на семейни начела с друг мъж. Още от малък Деян е трябвало да се справя сам, като не е имало кой да го защити. Затова и развил характер на боец, а по-късно сам се записал на тренировки по бойни изкуства, пише „Всеки ден“.

 

Живял съм само с майка ми, с баща ми не поддържам отношения изобщо. Знам, че е жив и здрав. Но аз така реших и прецених да не му давам шанс. В годините, в които съм имал нужда от него, той не е присъствал и затова сега аз като по-голям съм взел решение, че няма да бъда част от неговия живот“, коментира остро болната си тема Топалски. Той не крие, че доведеният му баща е бил човечен към него и му благодари за това, че го е отгледал заедно с майка му.

 

След като напусна в понеделник вечер шоуто „ВИП Брадър“, шампионът по ММА не скри, че си е променил мнението за известните личности у нас към добро. „Никога не съм бил изключително близък с хората от т.нар. ВИП. Но вътре срещнах абсолютно нормални хора. Повечето от тях ме изненадаха с това колко са земни, макар и да имат големи успехи и заслуги. Влязох настроен негативно към известните личности, но бързо си промених мнението“, коментира Деян Топалски, който се оказа, че е умен колкото Бил Гейтс, след като си направи тест на МЕНСА.

 

Навярно заради личната си семейна драма той изтъкна това, че Здравко и Катя са №1, защото са му направили огромно впечатление като двойка. „Те са едно цяло. Ако Здравко е огънят, Катя е водата и много добре го охлажда, когато се разпали. При тях има един изключителен баланс. Искам и аз един ден да имам семейство като тяхното“, отсече шампионът.

 

За актьора Станимир Гъмов заяви, че е изключителен и безумно забавен човек. „Хърка малко, имахме разправии един ден, но се оправихме“, призна още Топалски.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени