Деми Мур била в гърчове и безсъзнание

1868
29 Януари 2012, 14:20


Това стана ясно от записа на телефонния разговор между приятелката й и диспечера от спасителната служба в Лос Анджелис. Жената се обадила на 911 да иска спешна помощ. Тя каза, че Деми Мур нещо пушила, какво събеседничката не знаеше, но добави, че не е марихуана, а нещо подобна на тамян. След това на актрисата й станало лошо и изпаднала в безсъзнание, пише БГНЕС.
 
 
"Нормално ли диша?", пита я диспечерът. "Не, не диша нормално. Тя трепери, има гърчове, задъхва се", отвърнала приятелката. Към края на разговора състоянието на Деми Мур се подобрило и тя започнала да говори.

 
Говорителката й Кери Гордън каза, че по-късно актрисата потърсила медицинска помощ за лечение от изтощение. Тя отказа да коментира обаждането на спешната помощ, както и да даде повече информация къде и как се лекува Деми Мур.

 
Миналата година бе сложна за 49-годишната актриса. Тя изпадна в депресия след скандалната раздяла с 33-годишния Аштън Къчър през ноември, с когото имаше 5-годишен брак. В интервю за сп. Harpers Bazaar тя призна, че се бои от самота и се опасява, че е "недостойна за любов".

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени