Демоде! Модната икона Алисия се подкъси КОМШАРНО! (СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/demode-modnata-ikona-alisiia-se-podkasi-komsharno HotArena.net
Демоде! Модната икона Алисия се подкъси КОМШАРНО! (СНИМКИ)

Сочената за модна икона Алисия нещо се е объркала в модните тенденции, видя HotArena.

 

Фолк фурията се появи на участие супер подкъсена – в стил, който не е актуален вече близо 10 години.

 

Изпълнителката винаги го е играела стилна и обрана в тоалетите си, за разлика от свои колежки, тя не залагаше на скандална визия, с която да си показва срамотиите.

 

Изглежда обаче е решила да промени стила си и това никак не се хареса на феновете.

 

„Беше дошла да пее по г*зовейка буквално! Това не беше пола, а кожен колан! Ако си мисли, че нещо е скрила с дрехите си, лъже се, всичко й се виждаше“, възмущаваха се фенове на последното й участие.

 

Алисия наистина е била със скандално къса поличка, същински кошмар!

 

Под нея през цялото време се виждали понаедрелите й бедра, твърдят очевидци и клатят глава неодобрително.

 

Вижте и вие на снимките по-долу!

42 Коментара

xaxa

преди 8 години

Срамотиите???Забавни сте!!Пуснете още една статия моля ви!!!

Коментирай

ми курветина,какво да очакваш от такава

преди 8 години

тя да не се е объркала нещо.вместо към плажа да е хванала пътя към клуба.и това дето си го е увила около кръста ,за какво и е ,като я гледам до къде и стига всичко и е било на показ погледнато от долу.и тази жена е обявена за най-стилна дама???

Коментирай

Бамбина

преди 8 години

Страхотна е!!! Между другото, защо пишете само за нея, като се мъчите да я оплюете? Прекрасна, независима и успешна млада жена, адмирации!

Коментирай

mi kak

преди 8 години

mi kurva,kak da se oble4e.to i e vkravta da si hodi taka na jenkata.

Коментирай

mama vi p***a

преди 8 години

Подкъси се на майка ви п*****а.мамицата ви ръбатанедоклатена.Жена съм,на 30 години,а вие събудихте в мен отдавна заспалия псуващ гамен.Да ви го туря на шефката м\у увисналите бузи.Долни лопати гънгренясали,мамицата ви на вас и на оная плесенясалата шаФрантия...

Коментирай

maika ti

преди 8 години

kurva e maika ti...ba6a ti ebe kurvi.ti ili si kurva ili dupedavec....Ostavete horata me dolnu podnosi...podlogi

Коментирай

parcal razpran si asio

преди 8 години

kurva e asq i tragnala po banski.darta razprana vagina si asio.ebisi putkata maina .parcal

Коментирай

хммм

преди 8 години

Излагате си идолката с тия просташки коментари. Да, прекалила е, жена на нейната възраст е повече от нелепо да ходи с пола, която не и покрива половите органи. Обаче е извадила поглед, като че ли и го набиват отзад....

Коментирай

maika ti prostitutska

преди 8 години

nai-mnogo na maika ti da go sloja prostitutki na po 13 kato teb samo t'va mogat.Ako za teb baba e 30 godishna jena smqtai kvo cigane si.Az sym na 32,jenata do men na 30 i e ubiistveno qka v kyso kakwoto i da e.Hilqdi puti predpo4itam neq-stegnatata "baba" pred razkla4eniq buldozer Nikoleta Lozanova.Asq e krasiva jena.Sdurjana,i seksi....S tova,4e e baba stavate nelepi..sled 2-e godini i NLO-to 6e e baba

Коментирай

браво на жената

преди 8 години

Преди време на млади години не се обличаше така,защото муцуната и беше кофти.Нали и бяха криви зъбите,не върви да си мислиш,че си секси,да се ухилиш и да лъснат два големи бобарски зъба.сега оправи зъбите,те пък годинките литнаха.Лелка със овехтяла кожа,голяма виснала уста и паднали клепачи. На 30 Алисийке хубаво си се докарала.

Коментирай

eee

преди 8 години

еее обяснявай на загубило девствеността си на 11 циганче.Смисъл няма.Майка му го е родила на 9.Те на по 30 в неговия етнос вече са за гроба....

Коментирай

sorry

преди 8 години

baba ne e 30 godi6na jena,az poznavam edna na 70 ama asq moje da i izlije podmetkite.;) Nqma kak tolkoz ve4eri po u4stiq,ebane,svirene i peene nqma kak da ne se otrazqt.sajalqvam ase,4e na 31 izglejda6 kato 60 godi6na povehnala prostitutka.koi ti e vinoven.

Коментирай

Ooo ne

преди 8 години

ще престанете ли с тези години.Жената е на 30 бе...не е на 60..Лили Иванова като ходи по боди е странно.Ася е на 30 подяволите......Това е най-яката възраст.Поумнял си,помъдрял си,но още си млад за да се забавляваш на макс без да правиш детински глупости.Майка ми е на 40 и изобщо не е изхабена или баба.Не знам тази жена която се поддържа на 30 как я писахте баба.Много е циганско верно както някой по-долу каза...

Коментирай

къде ти Лили Иванова ,къде Алисия

преди 8 години

Едно е да ходиш по боди ,друго по бански на участие.аз не помня Лили някога да е излязла полугола ,препасана с парцал и оная и работа отдолу да се вижда.

Коментирай

justice!!

преди 8 години

Lozankata e vpregnala arsenala ot 12-13-14 godishni trolcheta da pishat kolko durta bila Alisia. Mai dosta se e qdosala predvid poslednite novini za Alisia - romantichna pochivka s Nikolay, komentar ot Valeri v instagrama, Nova pesen haha dosta povodi za zavist. Tya Lozankata vidya che zalyazva i zaedno s drugata zalyazvashta diva Andrea se nashtrakaha po diskotekite, no uvi, nikakvo vnimanie ne privlyakoha i sega ot qd ne mogat myasto da si nameryat.

Коментирай

Клозета

преди 8 години

ауууууу от яд умирам-ваша лизета -клозета

Коментирай

да ама не

преди 8 години

Абе ти говориш , колкото да не заспиш. Кога си била на участие на Алисия, за да говориш, че е била по бански, препасана с колан и тем. подобни глупост пляаскаш тук, като мокър задник. Ще се облича , както се чувства удобно, както и харесва и отива. А, на нея и късо и отива, защото има тяло. И, ДА- къде Алисия , къде Лили( която уважавам и пред която се прекламням, единствената заслужаваща името звезда в музикалния бранш изобщо) Едната е на 30 , другата на 80, не и пречи да излиза с къси рокли. Не виждам и какво Ви засяга вас това! Въпрос на личен избор!

Коментирай

преди 8 години

Какво,май не ви мина номера с барабанчето,и сега започвате с полата? Алисия е супер във всяко отношение.

Коментирай

>>>

преди 8 години

Абе, това е една и съща помиярка, никакви 12 -13 годишни. Някаква вманиачена на темата Алисия. Толкова е прозрачна! Болен мозък! Колкото пъти вляза тук все едни и същи коментари чета , тя толкова и е капацитета. Тя Репертоара и научих наизуст - едно и също, като изтъркана плоча. Стана банална тук.

Коментирай

justice!!

преди 8 години

taka e, prav si. Nishto chudno da e samata Lozanova

Коментирай

Л

преди 8 години

Аз много харесвах Николета, като ученичка. С годините разбрах, колко изкуствена, фалшива, позьорка, празна и злобна е тази жена. Сега не съм фен на Алисия, но я харесвам. Определено превъзхожда Николета във всяко отношение. И с тази рокля или пола е наистина страхотна! Много хубаво тяло и дълъг за височината си крак има! Красива е!

Коментирай

Дидо

преди 8 години

Малеее, ако кажете , че не и отива тази пола , това си е чиста проба завист ... Изглежда, като 18 годишна ... Много е красива и много хубаво тяло има.

Коментирай

areeee

преди 8 години

tova e banski ma kiorava pa4a ,idi na o4en,da eba tapacite.i s kolan sme q vidali i riza i ga6ti.s rusa plqva na glavata.uj si i fenka a ne znae6 4e baba ti dartofela hodi po kolan i banski na u4astiq.

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

be zlobari 6antawi....pak za alisia li se pipnaxte.....krasiwa...ymna.....gelana...i xareswana ot wsi4ki.....mnogo e gotina....praskaite se.....mi oble4i i ti kolan4e ma...krokodil....

Коментирай

5

преди 8 години

Колкото и да се опитва да се прави на скромна и стилна к.рвенското и чалгарското напира и няма как да се скрие нито пък изтрие :)

Коментирай

вики

преди 8 години

Горките Боби и Мария...Каква жена се кани да завземе фамилията им? Полугола чалга певица, която обарват разгонени пияни пубери. И вместо внуче...хлапето на Божинката. И вместо да пият блага ракия...прелистват книгите на Стоев.

Коментирай

Eва

преди 8 години

Я гледай ти,защо бе вие от HotArena така сте подменили някой части от снимката,че тея крачуни са на Николета,където сте ги сложли на Алисия.....И да ви се иска няма как да стане Алисия никога не е имала такива бутове,за разлика от Николетка хахахах.... СМЕШНИЦИ сте големи

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

xaxa negna i krasiwa...kakto winagi....a ne kat onia kon...swirkoleta sbra4kanowa....

Коментирай

ЛИЛИ

преди 8 години

затова ли никиту ходи все гола да да пренася модата от векове та до наши дни Ева си е сложила листо поне------- АЛИСИЯ ИЗГЛЕЖДА ПЪРФЕКТ

Коментирай

xi xi

преди 8 години

Влез в страницата на Плаза. Точно с такива бутове и ръки е Бабиета.

Коментирай

krem

преди 8 години

Ако се наведе леко и ще и лъсне касичката....а може би това е целта. Няма срам дори от сина си.

Коментирай

Ева

преди 8 години

Няма какво да влизам в страницата им.Лично присъствах на участието й,и честно да ти кажа не беше с такива мазни бутове

Коментирай

обективно

преди 8 години

Вие сте МЕГА, ГИГА ..СВРЪХ..СВРЪХ неподготвени, некомпетентни и смешни! Превеждам и ЦИТИРАМ :" Модни поли пролет–лято 2015г.."МНОГО КЪСО МИНИ. За жени, които могат да си позволят да открият краката. в сезона пролет–лято 2015, популярните брандове представиха удивително къси мини поли, които повече напомнят на широк пояс.Хитът на лятото ще бъдат късите поли в стил диско, в лъскави и привличащи вниманието цветове...Кожените поли с в стил рок...." Статията е " Модные юбки весна–лето 2015, фото– Меджиклейди.нет (това с "меджика и нета" малко тъпо с тези букви го пиша но всеки с повече от два грама мозък ще го изпише подобаващо или ще го познае като го види! Има 60 великолепни снимки ! Айдеее, Клозета...бегом в "АлиЕкс...с"– любимият и сайт( освен заради тънките цени, може би и заради името ..хе–хе–хе) да си поръча, че ще свърши лятото докато пристигнат късите поленца ! Крайно време е да разберете, че Алисия Е В КРАК С МОДАТА, колкото и да не ви се ще да е така!

Коментирай

злобна кучка

преди 8 години

Тя има син , но ти , както гледам нямаш нищо! Заничай и под полата , може това да те привлича...

Коментирай

злобна кучка

преди 8 години

Ей , злобна кучко не излизаш от този сайт, можеш само да оближеш сливата на Алисия , нищо друго! Дали , Михайлов ще иска твоето мнение? Я да видим!

Коментирай

до злобната кучка, не спираща да хвърля огън и жупел

преди 8 години

Злобната кучка, която не излиза от този сайт и се представя под различни имена: Защо не се гръмнеш някъде? Какво си мислиш, че ще направиш? Я, се замисли? Кой те знае , че си живо на този свят, още по-малко теб да слуша! Ти си само едно жалко, злобно, зло и незадоволено същество, което ще си умреш сред жълтите сайтове! Алисия е прелест. Пее страхотно! изглежда страхотно! Страхотна майка! Добре образована и възпитана. Културна! А, ти си изтъкана от злоба и то лъха от всичките ти коментари под всяка статия за Алисия. Толкова си обсебена от злобата си по Алисия, че дори не се усещаш. Щом на мен ми направи впечатление, че не влизам редовно тук, какво остава до другите. А, ти лай тук , кучко! Това ще ти остане! хе хе хе хе

Коментирай

мдаааааа

преди 8 години

Страхотна е, Алисия! Никакви бутове няма и който е бил на нейно участие много добре знае, какво страхотно тяло има. И на снимката си личи. Който говори са мазни бутове , нека се загледа по-внимателно да види, че това са редове светлини по бедрото и.Такива хейтъри, дето са лайят , инкогнито , ако се покажат face to face с Алисия , тогава ще видим за какво става реч - и какво са БУТОВЕ в техно лице.! Изглежда нямат огледало или са късогледи. Могат само да духат .... супата например!

Коментирай

до феновете на Алисия

преди 8 години

Кажете на Алисия, да не е посмяла да отслабва, че така прилича на жена- сексапилна, женствена, красива! Ако не иска да заприлича на Николета Лозанова, която е останала само кости , кокали и жили. Черно, спечено, съсухлено, спаружено, сбръчкосано и повехнало, с разкривени кокалести криви крачета -сякаш сдъвкано и изплювано коте. Черен коминочистач! Тази е жена от където я погледнеш...Невероятна е!

Коментирай

до "М Грозева"

преди 8 години

Демоде си ти, Марийке! И много грозна при това. Погледни си последните официални снимки, каква бабка си , а за прическата ти нямам думи.

Коментирай

Заблудени душици

преди 8 години

Къде тръгна да сравняваш чалгаджийката Аска Вакарелска с легендата Лили Иванова?

Коментирай

Заблудени душици

преди 8 години

Психопати сте. Ххахахах Курволисия май не си я виждала на живо :D

Коментирай

Обичам Алисия

преди 8 години

Понаедрели бедра? Господи тогава за Галена какво да кажа? Алисия е толкова финна, дори аз която съм 53 кг, до нея изглеждам дебела. Не ставайте смешни моля ви. Освен това кой ви излъга, че разбирате от мода? Я разгледайте малко модни списания да си актуализирате спрялото инфо, но дори и да не го направите щом АЛИСИЯ така се е облякла значи вече е модерно. Говорите за доказала се в това жена, призната от хора, които разбират от мода. Да не говорим, че списание корицата х в Herpers Bazaar е достатъчно красноречива. На това участие аз лично присъствах и бях точно долу под сцената и абсолютно нищо не се виждаше, и който ми покаже снимка с това, което е видял под поличката й ще се застрелям пред него. Палячовци неграмотни.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.