Денди тръгна с маншон и кожено палто посред лято

801
05 Ноември 2017, 10:15


Любомир Милчев-Денди е доста зиморничав. Ексцентричната светска особа не понася да му е студено и макар температурите все още да не са отрицателни, той вече се носи по улиците с дебели кожени палта. Увит с един такъв кожух го засякоха преди дни и парараците на „Уикенд”.

За да не му мръзнат пръстите, Денди се беше екипирал и с маншон от изкуствена кожа. Въпросният аксесоар обаче не успяваше да го стопли и чешитът потреперваше с телеса и потракваше със зъби. На моменти той така свиваше тялото си от студ, че се прегърбваше като старец.

В този комичен вид светският хахо направи няколко тегела из центъра на столицата, за да може кучето му Хининус да подиша чист въздух, да се облекчи и да направи задължителната си разходка. „Добре ти е на теб, имаш си козина, а питаш ли ме мен…”, говореше на псето си вкочаненият ексцентрик, но животното изобщо не му обръщаше внимание. 

За Денди любимите месеци са юли и август. В разгара на лятото, когато живакът гони 40 градуса, той носи любимите си изрязани потници, а си позволява да ходи по улиците и по долни гащи тип прашки. 

В светските среди се чудят от какво ли се издържа Милчев тази есен и как ще си плаща парното през току-що започналия отоплителен сезон. В предишни години по това време той бе коментатор на хонорар във „ВИП Брадър”, но сега продуцентите предпочетоха Евгени Минчев пред него.

Напоследък Денди има сериозни проблеми с алкохола и е потънал в куп борчове. Притиснат от недоимъка, той често може да бъде забелязан да се прехранва по коктейли
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени