Денди залюби 25-годишен монах

1235
23 Октомври 2014, 13:00


Светският хроникьор Любомир Милчев-Денди е влюбен в млад божи служител, научи HotArena.net.

 

Става въпрос за монах от обителта в Бачково. Денди се запознал с изгората си в интернет чат за гейове. Те се срещнали лично обаче едва преди седмица, като Денди дори си позволил да се скрие в килията на монаха в манастира, за да се отдадат на срамни ласки, съобщи в. „Всеки ден“.

 

Според наши източници любимият на Милчев бил едва на 25 години и бил страшен красавец – с гъста черна коса и сини очи. Романтичният Денди бил направо луд по „забранената си любов“.

 

Рандевутата им били обаче изключително трудни и можели да се осъществяват през няколко седмици, което страшно измъчвало Любомир. Във времето, когато не са заедно, двамата си пишели във фейсбук и си говорили всеки ден по телефона с часове.

 

Измъчващите го чувства опиянчили още повече поета. Той и без това си къркал сериозно, а напоследък направо прекалявал. Префърцуненият интелектуалец започнал да се налива от обяд, а на сутринта едва се прибирал на четири крака у дома.

 

Случвало се в отчаянието си да хваща автобуса до Бачково и да посещава местната църква, само и само да зърне половинката си, пък макар и за малко, по време на служба.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени