Денис Ризов се откупил от Наталия с 10 милиона, прелюбодеецът й оставил къщата в Панчарево, „Порше” и тлъста издръжка

2859
09 Април 2017, 10:08


След пресъхването на морето  от любов между музиканта милионер Денис Ризов и съпругата му Наталия Симеонова, бившата тв водеща е прибрала около 10 милиона лева, научи HotArena.

За нея е останала огромната къща в луксозния затворен комплекс „Маунтин вю вилидж” в Панчарево, както и тлъста издръжка за непълнолетната им дъщеря Виктория.

От скоро бившата водеща шпори софийските улици с мощно „Порше” за около 150 000 лв. Освен материално измерение, „ откупването” на Ризов  от Наталия има и друга страна. Даниел, както е рожден ото име на Денис, се грижел бившата му жена да не остава без предаване в някоя  от националните телевизии. След свалянето на „Предай нататък”, продуцирано  от него, Симеонова временно се  оттеглила  от родния тв ефир, тъй като драстично напълняла и нямала никакво желание да се показва на екран.

Официално Наталия и голямата й любов Денис нямат развод, въпреки че не делят един покрив  от десетина години. Причината за разпада на брака им първа разкри феята на любовта. Музикантът си хванал любовница, а в продължение на една година Наталия си затваряла очите. След дълги терзания, един ден тя не издържала и й телефонирала. Блондинката помолила своята съперница да се съберат тримата с Денис и да обсъдят ситуацията. Любовницата обаче категорично  отказала.  От този ден Денис се изнесъл  от къщата и повече не се прибрал. Той се ядосал, че Наталия е потърсила жената, с която й изневерява, а не е говорила първо с него. 

Изпитвайки чувство за вина за краха на брака им, Денис обезпечил бившето си семейство, оставяйки баровската къща в луксозния комплекс и солидна сума всеки месец по сметката на Наталия. 5-цифрената сума била предостатъчна, както да покрива нуждите на 16-годишната Виктория, така и за бившата водеща.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
sanyia
Преди 1 година
0
evala
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени