Денис Ризов спал с Нели от „Търси се” (Двамата имали бурен романс зад гърба на мъжа й Данаил)

4075
17 Януари 2015, 16:30


Рокаджията, който в момента е сгоден за приятелката си Александра Йорданова, която работи в БНТ като гримьорка, е имал отношения с редица свои колежки, сред които се откроява името на водещата на продуцираното от него предаване „Търси се” Нели Хаджийска, разбра HotArena.net.

 

Макар закръглената блондинка да има съпруг и дете, тя за кратко пренебрегнала обета за вярност към мъжа си Данаил и се отдала на бурни ласки с Ризов, мълви се в коридорите на медиата. Заварката станала по време на купон, който екс половинката на Наталия Симеонова организирал в дома си. След няколко литра вино и горещи танци, Нели дори останала да преспи в дома на музиканта, пише „Всеки ден“.

 

Любовният им романс, който се разиграва преди години, продължил едва няколко месеца, но пък бетонирал мястото на водещата на шоуто. Публична тайна е, че столът на Хаджийска се клатеше многократно, а светските клюки многократно я пращаха на бюрото по труда.

 

Нещо повече - преди месец Нели прекарала няколко дни в Шумен, където отседнала в дома на лелята на Денис. Под претекст, че пише книга за него, блондинката разглеждала дома, детските му снимки и дори се срещала с приятели от детството му.

 

„Определено не се държеше просто като негова колежка. Явно беше, че интересът й е от съвсем друго естество. Ако се касаеше само за една книга, нямаше да си вре носа така в личния му живот, изключително досадно е”, оплаквала се лелята на Ризов пред приятелки дни след неочаквания престои на Хаджийска.

 

Водещата работи по книгата от близо две години. Тя все още няма ясна структура, но в нея ще бъде засегнат соцпериодът на Денис с „Ахат”, сблъсъкът му с руската мафия, жените, оставили отпечатък в живота му, и приключенията му на телевизионния фронт.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
NIKI
преди 3 години
0
K U 4 K A
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени