Део и Елена работят за бебе (Родителите на блондина го бутат да се жени)

2938
24 Април 2013, 15:00


 

Део реши, че тридесет и осем е идеалната възраст, за да стане баща. А партньорката му Елена няма нищо против и затова двамата се канят да си направят наследник, дочу HotArena.net.


Чаровният блондин и страстната Елена са заедно само от два месеца, но вече са твърдо убедени, че са родени един за друг и смятат да скрепят връзката си с дете.


За това намекна самият Део в предаването „Денсинг старс”.


„Поздравявам майка си за нейната 60-та годишнина! Надявам се скоро да стане баба”, каза чаровният тв водещ. Това със сигурност не беше шега, защото изражението му в този момент беше повече от сериозно и тържествено. Елена само се усмихна щастливо, показвайки, че няма нищо против да дари новия си приятел с рожба.


Мечтата на Део да става татко е споделена от Елена, която на 23 години е готова да стане майка. Бившата приятелка на чаровника Лора Караджова цели осем години не се реши да приеме толкова сериозен ангажимент.


Допълнителен стимул за Део да задълбочи връзката си с Елена е и растящата обич на семейството му към нея. Тя за броени дни спечелила сърцата на роднините му и те го насърчавали да не изпуска това момиче, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени