Део към Вито: Една тревица искаш ли? (Вижда ли се още с Лора? - Вижте ТУК)

1979
10 Ноември 2013, 11:30


В откровена изповед Део сподели възможно най-хубавите думи за бившите половинки в живота му, но за настоящата – мулатката Мария разбрахме единствено, че от появяването им заедно иска да изкара пари и че девойката чисти и подрежда дома му, дочу HotArena.net.

 

Русокосият певец и водещ сподели за Лора, че все още я усеща близка. Той е осъзнал, че във връзката им тя не се е чувствала комфортно с него. Изпитва вина към нея и семейството й затова, че не е могъл да я направи щастлива.

 

В момента не се чуват, но се надява, че някой ден ще успеят да преодолеят това, което се е случило между тях и заедно ще се смеят на миналото.

 

Все пак Део е опитал да направи всичко възможно, за да я запази, но тя е била пълна с енергия, а той вече бил улегнал.

 

За танцьорката Елена водещият също редеше само сюперлативи. Тя се е появила в много важен момент за него, но след като форматът „Денсинг старс“ приключил, магията между тях изчезнала.

 

Певецът сподели, че с мулатката Марияна са се запознали в клуб по родното черноморие, на негово участие. Тя „скрила шапките“ и на него, и на Играта, катко и на Лео, каквото и да означава това.

 

Део я харесал, но не като жена до него, а просто да се включи в неговия нов клип. След като с Елена са се разделили, нещата между него и чаровната шоколадка се наклонили към любов.

 

Вито, който взе интервюто за „Поверително“, го попита защо в момента не е довел приятелката си и заедно да се явят в ефир. Тогава бившият на Лора каза, че ако се появи с нея, ще е само ексклузивно, и само срещу пари.

 

За бъдещето вече се е отказал да гради планове, тъй като досега не са му се получавали. Живеел тук и сега.

 

За наркотиците той призна, че се е подвел от много близки до него хора. Пристрастяването се е случило в момент, в който е работил доста активно и се е налагало да будува до късно. Установил е навреме, че има проблем, и сега вече всичко е наред.

 

Разговорът на Вито и Део приключи с въпрос-шега от блондина към водещия: „Една тревица искаш ли?“, гласеше той. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени