Део вдига СВАТБА с мулатката Мариана!

https://hotarena.net/lubopitno/deo-vdiga-svatba-s-mulatkata-mariana HotArena.net
Део вдига СВАТБА с мулатката Мариана!

След две неуспешни връзки с певицата Лора Караджоева и танцьорката Елена, русокоското Део успя да намери любовта в лицето на 23-годишната Мариана. Двамата живеят заедно от 2 години и мислят да преминат на следващ етап от връзката си, узна HotArena!

 

Мислят за женитба! На блондина вече му е време, тъй като ще прави юбилей – става на 40. Намеренията му към Мариана ставали все по-сериозни, както и притесненията му – да не би младата девойка да се замае от славата и да го изостави, пише „Галерия“.

 

Засега са щастливи и се глезят с почивки в планината и си подариха къщурка в Банско.

 

Део непрексъснато хвалил любимата си, че е разкошна кулинарка и е доста спретната и чиста. У тях всичко е подредено, за разлика от тогава, когато беше с Лора. Караджова била доста мързелива и разхвърляна.

 

2 Коментара

Оффффф!

преди 9 години

Тия двамата са толкова смешни... Явно е, че и двамата сега бързат да покажат кой по-бързо е прежалил другия и колко са щастливи. Особено Део, защото май той е зарязаният. Да не говорим, че в случая тази връзка е меко казано гнусна - 23 и 40??? Що за инфантилен комплекс има този "мъж"? Да се правиш на момченце цял живот и да се хващаш с млади жени не те прави теб по-млад, само по-смешен. Жалък опит да натрие носа на Лора и да се представя пред хората като големия сваляч, че ходи с жена, на която може да е баща.

Коментирай

DIANA

преди 9 години

lora e pi4 i hi4 ne be6e za tozi mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.