Депресия тресе Ани Салич, водещата загуби 500 000 лева от високомерието си

2127
03 Юни 2016, 15:00


Човек може цял живот да взима само правилни решения за бъдещето и пак да дочака момента, в който ще се прецака жестоко. Точно така направи една от най-опитните водещи в България – Ани Салич, научи HotArena.

Телевизионерката и до днес не може да си прости високомерието, с което отказа онова вълшебно във финансово отношение предложение от 2013 г. Тогава Ани вирва гордата си главичка и заявява на шефовете си в Би Ти Ви, че напуска. Босовете обаче проявяват изненадващо твърдоглавие и контраатакуват с оферта в размер на 500 000 лева. И точно тук Салич се поддава на емоциите вместо на разума, пише "Всеки ден".

Ани прибързано вярва на новите си работодатели от Нова телевизия, че ще й направят предаване за чудо и приказ. Някакъв формат наистина тръгва в неделя, но много бързо е свален заради нисък рейтинг. И ето че г-жа „претенция“ отново попада в небрано лозе. В крайна сметка я връщат да води новини, но нали тя точно от това е бягала. Водещата вдига олелия до Бога, че иска да е водеща или поне продуцент на публицистично предаване. Никой не й обръща подобаващо внимание и Ани пада жертва на тежка депресия.

Ани обмисляше дори да хвърли оставка, но след това прецени, че не е най-добрият момент да остава без работа. Личи си, че не й е приятно това, което прави в момента, и го действа по инерция. Може би и затова падна рейтингът на новините. Зрителите усещат тези неща. Дано по-бързо се разреши проблемът, че да не стане голям панаир накрая, от който няма да спечели нито тя, нито телевизията“, убедени са работещите в Нова. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
7777
преди 2 години
-1
Противна личност,оправдава се вечно с депресия да вземе да отслабне или да я пенсионират и да се маха ,че втръсна на хората с нейните проблеми.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени