Деян Донков заряза Радина пред очите на майка й (ПОДРОБНОСТИ)

1739
20 Март 2014, 15:00


Папараци изловиха Деян, Радина и майка й на вечеря. Типично в техен стил семейната идилия не мина без поредния им скандал, научи HotArena.net.

 

След излизането от изхода на национална телевизия, Деян отпрашва с бясна скорост от центъра към Цариградско шосе. Здраво натиска педала и фучи с над 110 км/ч.

 

Пристига пред жилищната си кооперация и паркира автомобила си. Запътва се пеша към ресторант, където го чака Радина и майка й Гергана. Сервитьорът им носи бутилка червено вино и чаши с резен лимон.

 

Вечерта не минава по мед и масло. Семейството спретва поредната си свада, която се изостря с поемане на алкохол. Дори майката размахвала пръст на Донков, пише в. „Всеки ден“.

 

След кратко затишие следва препирня кой да плати сметката. В крайна сметка победител в спора е кредитната карта на Деян. Той си взима и бутилката с вино за вкъщи, тъй като хартисало от елексира.

 

След като излизат от заведението, Дон Жуан не ги изпраща. Поема в друга посока, а Радина придружава майка си до такси.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.36 mb
total execution time: 74.289083480835 miliseconds
mysql execution time: 18.257617950439 milliseconds