Деян и Радина подлудиха хотел в Турция (Наливат се от сутрин, чупят чаши и си крещят)

2772
25 Септември 2014, 13:00


Звездната двойка Радина Кърджилова и Деян Донков опънаха нервите на персонала в тузарски хотел в Айвалъка, научи HotArena.net.

 

Двамата решили да се усамотят и да освежат връзката си в тузарски турски хотел, след като цяло лято разпускаха с приятели. Почивката на база „ол инклузив“ обаче не се отразила никак добре на актьорите, които са всеизвестни любители на чашката, пише в. „Всеки ден“.

 

За ужас на персонала и останалите гости на хотела Донков и Радина започвали да се наливат още от сутринта, а в ранния следобед буквално припадали на плажа или под някой чадър.

 

След като се подкрепяли доволно с коктейлчета, вино и узо по цял ден, в по-късните часове на нощта напрежението между уж лудо влюбената двойка ескалирало и двамата буквално втрещили присъстващите с агресивното си поведение. „То не бяха крясъци, дърпане и бутане, притеснихме се да не се сбият по средата на вечерята, буквално не приличаха на себе си.

 

Изпускаха пълни чаши и ги чупеха… Срам! През деня бяха много мили един към друг, Радина буквално не се отделяше от него, а вечер все едно превъртаха, явно беше, че виновен за всичко е алкохолът“, коментират шокирани нашенци, станали свидетели на грозните сцени между двойката.

 

По време на двумесечния им престой на родното Черноморие пиянските изцепки на артистите станаха достояние и на всички обитатели на южния къмпинг „Градина“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени