Деян Икебаната крие страшни тайни! (Вижте)

3229
16 Юни 2013, 15:00


Eдин от най-ексцентричните участници в Къртицата Деян Неделчев – Икебаната е в стрес да не се разболее.  Певецът е в ужас, че може да бъде сполетя от участта на баща си – да почине от рак на белите дробове, разбра HotArena.net.


Деян преживял изключително тежко смъртта на баща си, който си отива от рак на белите дробове. Трагедията оставя незаличим отпечатък в душата на Деян, който има свое обяснение за появата на болестта в организма на своя създател.


„Татко пиеше много. За съжаление пушеше и като комин. Ракът го връхлетя изведнъж. Нямаше никакъв шанс да му се помогне и той си отиде в страшни мъки", просълзява се при спомена Деян Неделчев.


Той споделя пред свои приятели, че от известно време е завладян от страха дали заболяването няма да се окаже наследствено. И дори обмисля всеки месец да си прави медицински изследвания, които да му помогнат да предотврати евентуално заболяване.


Но липсата на достатъчно средства го възпрепятства. Ето защо естрадният певец влиза в „Къртицата”. Оказва се, че финансовата стабилност върви с емоционална наранимост.


Известният с хомосексуалните си предпочитания изпълнител е принуден да изтърпява много подигравки.


„Влязох в шоуто, защото ми трябваха пари, но вече не издържам тук. Всички ми се подиграват, защото са късогледи и не виждат таланта ми. Ужасно е да живееш с хора, които не те разбират", проплака в ефир възпелият икебаната и събирането на съчки творец, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени