Деси Бакърджиева се отказа от мъжете (Актрисата отрече за връзка с Блатечки)

3170
28 Май 2017, 14:00


Актрисата Деси Бакърджиева от години не може да намери споделена любов, разбра HotArena.


Чаровната д-р Хинова от сериала „Откраднат живот е самотна майка на тийнейджърка и вече е загубила надежда, че някой ден ще има още деца. С прекрасната си дъщеря сериозно се замисляли, че така им е добре – да пътуват двете и никой да не им се меси в живота. 

 
„Не си търся мъж. В моята професия трябва толерантност, разбиране, доверие. Ангажиментите ми са толкова много, че това може да накара много хора да си тръгнат от живота ми”, споделя актрисата. 


Именно ангажиментите обаче имат пагубно влияние върху любовния й живот. За актрисата се говореше, че ту е с един, ту с друг известен мъж. Клюките дори я направиха за кратко любовница на един от най-добрите й приятели Асен Блатечки, с когото играят във „Вражалец”. Зловредните слухове много я наранили. Накрая самата тя повдигна завесата и сподели, че си няма никого от много време насам. 

 
Актрисата не се притеснява от обвързване и вярва в голямата любов, въпреки че има горчив опит зад гърба си. Преди повече от 14 години тя за пръв път има сериозна връзка и резултат от това е дъщеря й Анна Мария. Момиченцето вече е на 13 години и живее само с известната си майка. Баща му предпочита да стои в сянката на бившата си жена и за него Деси никога не говори публично.


Във възпитанието на детето им много помагат и двамата най-близки хора до Бакърджиева – майка й и сестра й. Точно те са насреща и когато звездата от „Откраднат живот се налага да пътува из страната за театрални участия или пък да снима епизоди до среднощ.


И докато актрисата успява да намери време, което да сподели с дъщеря си, в списъкът й с ангажименти не остава никакво място за имена на мъже. Просто Деси няма кога да отговори на позивите им за романтика. 


Друг проблем, който среща в намирането на идеалния мъж е, че все по-често се хваща да се заглежда по сериозни и отговорни господа. Недостатъкът бил, че често именно те били вече стабилно обвързани и имали щастливи половинки до себе си. И макар на малкия екран да играе често ролите на празноглави изкусителки на омъжени мъже, в живота си Деси бяга от този образ. Против разбиранията й е да разбие нечие семейство, за да гради върху него своето собствено щастие, предават от Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени