Деси Банова не иска сватба (Синоптичката изпуснала момента да се види като булка)

2783
30 Август 2015, 15:17


Макар да върти от няколко години агенция за организиране на сватби, водещата на времето по Нова ТВ Деси Банова не прави планове за свое собствено тържество, узна HotArena!

 

С мъжа в живота й Ивайло имали всичко, за което мечтали и бракът бил назад в списъка им с приоритети.

 

„Не съм против сватбите и брака. И как мога да съм както сама имам сватбена агенция. Радвам се, че толкова много хора вярват тях. Въпреки това не планирам сватба с Ивайло”, отсича на въпросите за личния си живот синоптичката, пише „Уикенд“.

 

Деси има агенция от почти 5 години, но никога не е подхващала приготовления за своята собствена венчавка. Подхванала това начинание по-скоро на шега заради своя приятелка, която имала нужда от помощ, за да организира сватбата си.

 

Тя я убедила и да открие фирма и да започне бизнес. Банова обаче никога не се е издържала от оскъдните му доходи, а по-скоро се забавлявала да претворява мечтите на други жени за най-важния ден в живота им. В началото изпитвала известна носталгия, че сама не се видяла като булка, но след толкова години с любимия си мъж това чувство напълно я напуснало.

 

„След като се появи дъщеря ни Йоанна, вече нямаше никакъв смисъл да се женим. Тази емоция, това вълнение са несравними с едно тържество и подписите в общината. Прекрасно е да поканиш приятели и да си размените клетви, но не трябва да се изпуска момента. А ние с Ивайло изпуснахме нашия”, обяснява синоптичката на Нова.

 

В защита на твърдението й, че все пак са имали този шанс, е фактът, че Деси е сгодена отдавна за финансиста. Това се случва, след като двамата разбират, че ще стават родители. Ивайло така се развълнувал от новината, че нарушил правилото си за безбрачие и поискал ръката на Деси. Тя се съгласила, а пръстенът се появил малко по-късно. И днес обаче Банова рядко може да бъде видяна с него на публични места. Водещата не го носи, но това не я отдалечава ни най-малко от любимия й мъж, в който са в перфектна хармония. Благодарение на неговата помощ и подкрепа Деси може да си позволи смело да върви в кариерата и да мечтае за свое предаване, а защо не й за по-високи позиции в световните организации на метеролози.

 

„Вече съм в този занаят 18 години и съм научила доста неща. Разбира се, има и още много, върху което да работя. Ветеран съм почти като Любка Кумчева и Минчо Празников, шегува се с положението си синоптичката.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени